Πέμπτη 18/04/2019 - 14:45

Ανακοίνωση της ΔΑΣ ΟΑΣΑ για την επίσκεψη του Γ. Πατούλη στο αμαξοστάσιο

Επίσκεψη στο αμαξοστάσιο της Πέτρου Ράλλη και στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας έκανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Πατούλης. Σε ανακοίνωσή της η ΔΑΣ ΟΑΣΑ αναφέρει:

«Ήρθε να δει την πραμάτεια που έχει να ξεπουλήσει στην περίπτωση που αναλάβει τα ηνία της Περιφέρειας Αττικής από την κυρία Δούρου.

Ό,τι δεν πρόλαβε να ξεπουλήσει η παλιά Νομαρχία - τωρινή Περιφέρεια επί εποχής Σγουρού (δηλαδή ΠΑΣΟΚ) και η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ό,τι δεν πρόλαβε να δώσει στο ιδιωτικό κεφάλαιο η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τα προηγούμενα χρόνια, ό,τι δεν έχει καταφέρει να τελειώσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τη Νομαρχιακή Διοίκηση, Περιφερειακή Διοίκηση της Δούρου, του Γαβρίλη, του Φιλίππου στην Ανατολική Αττική, έρχεται φουλαριστή η Νέα Δημοκρατία με τα στελέχη της να τα τελειώσει.

Ιδιαίτερα ο κύριος Πατούλης γνωρίζει καλά πώς μπορείς να εκμεταλλεύεσαι με τη φοροληστεία από δημοτικά τέλη του ελληνικού λαού και να δημιουργείς αστική συγκοινωνία καταχρεωμένη και με εργαζόμενους με ελαστικές μορφές εργασίας.

Το ξέρει πάρα πολύ καλά αυτό το έργο. Ήταν από τους πρώτους που το εφάρμοσαν.

Θέλει όμως και θράσος να τον συνοδεύουν οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ στους χώρους της αστικής συγκοινωνίας.

Να τι λένε υποδεχόμενοι τον εκπρόσωπο της ΝΔ, σε περιμένουμε να σου δείξουμε από πού μπορείς να βάλεις τους ιδιώτες εσύ με τους νόμους του κράτους κι εμείς με τις πλάτες του συνδικάτου.

Αυτό λένε σήμερα οι υποψήφιοι της ΔΑΚΕ και της ΠΑΣΚΕ στις αυριανές εκλογές του Σωματείου Τεχνικών.

Το 'να χέρι νίβει το άλλο

Οι πολιτικοί εκπρόσωποι του κεφαλαίου στηρίζουν τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των πολιτικών τους.

Κανένας συνάδελφος να μην παραμυθιάζεται.

Και η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ και φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμματα του κεφαλαίου, στηρίζουν την ελεύθερη αγορά και δεν δίνουν σημασία, δεν ενδιαφέρονται για πραγματική κρατική συγκοινωνία, για δωρεάν μετακίνηση, δωρεάν Υγεία, δωρεάν Παιδεία.

Βρίσκονται στην υπηρεσία των επιχειρηματικών ομίλων

Ο πρόεδρος του συνδικάτου Κώστας Σιωρίκης δεν ήξερε - δεν ρώταγε (;) ή μήπως διάβαζε και αυτός όσα χρόνια ήταν δήμαρχος ο κύριος Πατούλης.

Με το να μασάνε την καραμέλα περί δημόσιας αστικής συγκοινωνίας δεν πείθουν κανέναν.

Οι νόμοι τους είναι εδώ και οι ίδιοι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ προστατεύουν την εφαρμογή των αντεργατικών νόμων του κόμματός τους.

Στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι η πλήρης απελευθέρωση των μεταφορών, αυτή είναι η αλήθεια Κώστα Σιωρίκη.

Όσοι μπορείτε δείτε το βιντεάκι, είναι αποκαλυπτικός ο κύριος Πατούλης περί ιδιωτικοποίησης και συμπράξεις με κοινοπραξίες ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Ο πρόεδρος του συνδικάτου βέβαια τον ευχαρίστησε πάρα πολύ για την ωραία δουλειά που κάνει, αλλά πρέπει να κάνουμε και εμείς τη δουλειά μας.

Να τους αποκαλύψουμε

Είναι ψεύτες. Έρχονται με χαμόγελο, λένε ψέματα στον κόσμο με στόχο να τον παραμυθιάσουν, να του πάρουν την ψήφο και μετά να τον τσακίσουν.

Έχουμε υποχρέωση να ενημερώσουμε τον κλάδο ξανά και ξανά.

ΣΥΡΙΖΑ - Νέα Δημοκρατία - ΠΑΣΟΚ και φυσικά ο Πατούλης μοιράζονται κοινές αξίες και κοινούς φίλους.

Προφανώς λειτουργεί σαν ντίλερ των αμερικανικών συμφερόντων, άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ήταν παρών στην ορκωμοσία του Τραμπ, του "διαβολικά καλού" όπως τον αποκαλεί ο πρωθυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ».