Τρίτη 22/10/2019 - 22:44
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Περιοδεία στους εργαζόμενους υπηρεσιών του Δήμου

Από την περιοδεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ζωγράφου
Από την περιοδεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ζωγράφου

Περιοδεία στους εργαζόμενους του Δήμου Ζωγράφου πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης 22 Οκτώβρη οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ζωγράφου.

Συζήτησαν με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, στην υπηρεσία πρασίνου και στα τεχνικά συνεργεία. Μοίρασαν μαζικά την ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους δήμους, κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, που ανοίγει διάπλατα την πόρτα για την ιδιωτικοποίηση κρίσιμων υπηρεσιών των Δήμων, όπως ο ηλεκτροφωτισμός, η καθαριότητα και το πράσινο.

Δήλωσαν τη στήριξη τους στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων και δεσμεύτηκαν να τα αναδείξουν μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Τόνισαν την ανάγκη οι εργαζόμενοι του Δήμου να συσπειρωθούν στο Σωματείο τους και να δώσουν δυναμικό «παρών» στις κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών.

Εξάλλου, κατά τη διάρκεια της περιοδείας μοίρασαν την ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τις ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών που προβλέπονται στο «αναπτυξιακό» πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Συνημμένα Αρχεία