Δευτέρα 04/04/2016 - 22:11
ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

Στην Ακράτα διανυκτερεύουν οι οδοιπόροι (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Από την πορεία στην Ακράτα
Από την πορεία στην Ακράτα

Στην Ακράτα διανυκτερεύουν οι οδοιπόροι που συμμετέχουν στη μεγάλη πορεία Πάτρα - Αθήνα για την ανεργία, που ολοκλήρωσαν ήδη σε δύο ημέρες τα πρώτα 67 χιλιόμετρα της διαδρομής.

Στην εκδήλωση υποδοχής που έγινε, ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Αιγιάλειας, Θεοφάνης Σταυρόπουλος τους καλωσόρισε εκ μέρους της δημοτικής αρχής και όλων των κατοίκων της πόλης, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους για το μεγάλο αγώνα κατά της ανεργίας που διεξάγουν και με αυτή την πορεία. (Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο)

Ακολούθως η Αλέκα Ζαμπάτη, εκ μέρους της Λαϊκής Επιτροπής Ανατολικής Αιγιάλειας, χαιρέτισε την απόφαση του Δήμου Πατρέων για αυτόν το δύσκολο, αλλά ωραίο αγώνα, όπως τον χαρακτήρισε, δηλώνοντας ότι η Λαϊκή Επιτροπή της περιοχής συμπαρατάσσεται σε αυτό τον αγώνα. (Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο)

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, υπογράμμισε ότι από τις κατά τόπους εκδηλώσεις υποδοχής και ανταπόκρισης του κόσμου παίρνουμε δύναμη και κουράγιο για το δύσκολο αγώνα που κάνουμε. Χρειάζεται συσπείρωση και αποφασιστικότητα στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας, κατέληξε ο δήμαρχος Πατρέων. (Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο).

Από Πλάτανο - ΑκράταΑπό Διακοφτό προς ΠλάτανοΑπό την ΑκράταΑπό την εκδήλωση υποδοχής στην Ακράτα