Παρασκευή 17/01/2020 - 15:51
«ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ» ΗΠΕΙΡΟΥ

Σύσκεψη στα Ιωάννινα για το νομοσχέδιο του υπ. Προστασίας του Πολίτη

Ανοιχτή σύσκεψη για ενημέρωση και συζήτηση για το σχέδιο νόμου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με το οποίο -όπως τονίζει- «προωθείται μία ακόμα ψευδεπίγραφη αναδιοργάνωση - αναδιάρθρωση για το Πυροσβεστικό Σώμα και την Πολιτική Προστασία», διοργανώνει τη Δευτέρα 20 Γενάρη, στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Περιφέρειας Ηπείρου (Ναπολέων Ζέρβα 28 - 30, Στοά Σάρκα) στα Ιωάννινα η «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών» Ηπείρου.

Η ΕΑΚΠ Ηπείρου καλεί σε μαζική συμμετοχή στη σύσκεψη «όλους τους συναδέλφους που υπηρετούν στην Ήπειρο, μόνιμους (χαμηλόβαθμους και αξιωματικούς), εποχικούς, πενταετείς, καθώς και εκπροσώπους των αντίστοιχων σωματείων και ομοσπονδιών των πυροσβεστών, με έναν και μοναδικό σκοπό:

  • Την πλήρη και ουσιαστική ενημέρωση, προκειμένου να κατανοηθούν όλες οι κρίσιμες διατάξεις του συγκεκριμένου νομοσχεδίου.
  • Τον διάλογο, με στόχο να κατατεθούν προτάσεις για την οργάνωση του αγώνα, για να ενώσουμε τη φωνή και τις δυνάμεις μας σε κοινό μέτωπο. Να πραγματοποιήσουμε ένστολες κινητοποιήσεις - διαμαρτυρίες στο υπουργείο και στη Βουλή, για να εμποδίσουμε την ψήφιση του νομοσχεδίου και να απαιτήσουμε την απόσυρσή του.
  • Να διεκδικήσουμε την πραγματική αναδιοργάνωση και αναβάθμιση της υπηρεσίας μας και της Πολιτικής Προστασίας με την απαιτούμενη κρατική χρηματοδότηση, την ικανοποίηση των θεσμικών και οικονομικών αιτημάτων μας.

Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και την κοινωνία που εκτιμά τους αγώνες μας».