Κυριακή 30/09/2018 - 15:59
ΕΥΒΟΙΑ

Έρευνες για τον εντοπισμό τριών αγνοούμενων στην περιοχή του Μαντουδίου

Από Μαντούδι (Πηγή: tvstar.gr)
Από Μαντούδι (Πηγή: tvstar.gr)

Τρεις αγνοούμενοι υπάρχουν στην περιοχή του Μαντουδίου σύμφωνα με την Πυροσβεστική ανάμεσα τους και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, οι άνθρωποι της Πυροσβεστικής ερευνούν δύο συμβάντα:

Το πρώτο αφορά στην περιοχή Σπαθαρίου - Μετοχίου στην Πύλη Ευβοίας, όπου όχημα παρασύρθηκε σε ρέμα. Το όχημα εντοπίστηκε και αναζητούνται ένας άνδρας και μια γυναίκα, που επέβαιναν -σύμφωνα με πληροφορίες- σε αυτό.

Επίσης, ένα δεύτερο συμβάν αφορά στην περιοχή στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου Προκοπίου - Μαντουδίου, όπου επίσης παρασύρθηκε όχημα από τα ορμητικά νερά. Εκτός οχήματος βρέθηκε η συνοδηγός του και αναζητείται ο οδηγός.

Ισχυρές δυνάμεις της 7ης ΕΜΑΚ αλλά και 3 δύτες που έχουν φτάσει στην περιοχή από την Αθήνα προσπαθούν να εντοπίσουν τα σημεία στα οποία πιθανά να βρίσκονται οι τρεις αγνοούμενοι. Την ίδια στιγμή η ισχυρή βροχόπτωση συνεχίζεται για δυο ώρες περίπου παρά το γεγονός ότι ενδιάμεσα υπήρξε μια ύφεση που δεν κράτησε παραπάνω από μια ώρα.

Με δυσκολία γίνεται η κυκλοφορία από την κεντρική προς τη βόρεια Εύβοια καθώς τα προβλήματα δείχνουν να πολλαπλασιάζονται τις τελευταίες ώρες.

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κήρυξε τους Δήμους Λίμνης - Μαντουδίου στην Εύβοια και Λοκρών στη Φθιώτιδα ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κ. Μπακογιάννης. Επίσης, ο Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού ανακοίνωσε ότι τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όπως επίσης οι δημόσιοι και ιδιωτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, θα παραμείνουν κλειστοί για αύριο Δευτέρα λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)