Τρίτη 02/10/2018 - 22:40
ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αγ. Κωνσταντίνο και τα Καμένα Βούρλα

Πηγή: Eurokinissi

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών στις τοπικές σήραγγες.

Ειδικότερα την Τετάρτη 3 και την Πέμπτη 4 Οκτώβρη και από τις 08.00 έως τις 19.15 κάθε ημέρας, θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις.

Το συγκεκριμένο διάστημα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον ανισόπεδο κόμβο Λογγού και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως το δυτικό ημικόμβο Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο.

Αντίστοιχα οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στο δυτικό ημικόμβο Καμένων Βούρλων και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον ανισόπεδο κόμβο Λογγού, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο.