Δευτέρα 06/01/2020 - 10:20
ΧΑΝΙΑ

Απεγκλωβισμός οικογένειας από την Πυροσβεστική

Πηγή: Eurokinissi

Ώρες αγωνίας έζησε μια οικογένεια στην περιοχή του Σταλού στα Χανιά στην Κρήτη όταν εγκλωβίστηκε στο όχημά της καθώς αυτό χάλασε στον δρόμο.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα μια οικογένεια τριών ατόμων που βρισκόταν στο αυτοκίνητό της κόλλησε στα νερά καθώς "έμεινε" το αυτοκίνητο.

Αμέσως κάλεσαν σε βοήθεια τις αρχές προκειμένου να απομακρυνθούν από το ακινητοποιημένο αυτοκίνητο.

Ένα πυροσβεστικό όχημα από τα Χανιά με τρεις υπαλλήλους έσπευσαν στο σημείο και απεγκλώβισαν την οικογένεια με ασφάλεια.

Στην περιοχή της Κισσάμου πυροσβέστες απομάκρυναν ζευγάρι ηλικιωμένων από κατοικία που πλημμύρισε.

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο των Χανίων προκαλεί το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή με κύριο χαρακτηριστικό τις ισχυρές βροχές και τους θυελλώδεις ανέμους.

Στον Βόρειο Οδικό 'Αξονα Κρήτης στα τμήματα από το Καλάμι έως την Σούδα και από Γαλατά έως και Νωπήγεια υπάρχουν κατολισθήσεις βράχων στο οδόστρωμα.

Κατολισθήσεις αναφέρθηκαν και στον επαρχιακό δρόμο από Ταυρωνίτη προς Βουκολιές στην περιοχή της Νερατζιάς.

Από την κακοκαιρία αναφέρθηκαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση περιοχών του δήμου Πλατανιά, καθώς και σε περιοχές του δήμου Χανίων και του δήμου Κισσάμου.

Στην Λεωφόρο Σούδας των Χανίων έπεσε μεγάλο δέντρο χωρίς ευτυχώς να προκληθεί κάποιο ατύχημα και να κλείσει ο δρόμος ενώ στο παλιό λιμάνι των Χανίων και το λιμανάκι του Πλατανιά από τον υψηλό κυματισμό βυθίστηκαν μικρές βάρκες.

Στο κέντρο των Χανίων από πτώση δέντρου προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο.

(Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ)