Πέμπτη 04/10/2018 - 20:44

Μιρέλα Πάχου και Μαριάννα Πολυχρονίδη στο «Σταυρό του Νότου»

Ο «Σταυρός του Νότου» Club υποδέχεται, τις Παρασκευές 5 και 12 Οκτώβρη, την Μαριάννα Πολυχρονίδη και την Μιρέλα Πάχου, σε ένα πρόγραμμα με τίτλο «Όσα λένε οι φίλες», διατηρώντας η καθεμιά το δικό της μουσικό αποτύπωμα.

Η Μιρέλα βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της καριέρας της, έχοντας πλέον κυκλοφορήσει το δεύτερο δίσκο της με τίτλο «Λίγο χρώμα». Αυτό το καλοκαίρι βρέθηκε στο πλευρό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του Γιώργου Νταλάρα και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, δίνοντας συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η Μαριάννα φέρνει μαζί της τη θεατρική της ταυτότητα και την παντρεύει με τη μουσική της πορεία και τις δυνατές συνεργασίες της. Από τις σημαντικότερες στιγμές της η δισκογραφική συνάντηση με τον Θάνο Μικρούτσικο στον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο «Στην ομίχλη των καιρών». Στο βιογραφικό της έχει πολλές ακόμα σπουδαίες συνεργασίες. Αναφέρουμε ενδεικτικά τον Λουδοβίκο των Ανωγείων, τον Σωκράτη Μάλαμα, τον Νίκο Κυπουργό και τον Κώστα Λειβαδά.

Μαζί τους στη σκηνή θα είναι οι Δημήτρης Σινογιάννης (ηλεκτρική κιθάρα), Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο), Γιώργος Θεοδωρόπουλος (πλήκτρα), Άγγελος Κουσάκης (τύμπανα), Σωτήρης Παπάκος (επιμέλεια και εκτέλεση ήχου) και Γιάννης Μπράτσης (επιμέλεια και εκτέλεση φωτισμού). Ενορχήστρωση - μουσική επιμέλεια: Γιώργος Ζαχαρίου. Είσοδος 13 ευρώ (μπίρα - κρασί).