Δευτέρα 24/09/2018 - 07:59
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Μαθητές του 1ου ΓΕΛ Καισαριανής επισκέφθηκαν την Αχεντ Ταμίμι

Την Αχεντ Ταμίμι επισκέφθηκαν μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Καισαριανής στην Παλαιστινιακή Πρεσβεία για να εκφράσουν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους τόσο στην ίδια όσο και στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού.

Της έδωσαν τον παρακάτω χαιρετισμό:

«Αγαπητή Αχέντ,

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρίσκεσαι κοντά μας, μετά από πρόσκληση της ΚΝΕ για το φεστιβάλ, ξεπερνώντας τα αρχικά εμπόδια απαγόρευσης της μετακίνησής σου από τους ισραηλινούς.

Με ανακούφιση πληροφορηθήκαμε την αποφυλάκισή σου και με οργή τη φυλάκιση του αδελφού σου και τις καλοκαιρινές θηριωδίες του ισραηλινού στρατού κατά του παλαιστινιακού λαού.

Η επίσκεψή μας στην πρεσβεία της Παλαιστίνης, η ελιά που φυτέψαμε για την Ειρήνη των λαών, η επιστολή συμπαράστασης που σου στείλαμε και η παρουσίαση όλων αυτών στη μαθητική γιορτή στην Καισαριανή το περασμένο καλοκαίρι, ήταν οι πρώτες δράσεις μας συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους παλαιστίνιους νέους, στον παλαιστινιακό λαό. Θα ακολουθήσουν και άλλες πρωτοβουλίες, με ακόμη πιο μεγάλη συμμετοχή των συμμαθητών μας. Οι δεσμοί που μας συνδέουν είναι πανίσχυροι. Είναι το δίκιο των λαών.

Σε καλωσορίζουμε και σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και αγωνιστικότητα μέχρι την τελική νίκη.

Μαθητές, Γονείς και Καθηγητές του 1ου ΓΕΛ Καισαριανής

Σεπτέμβρης 2018»