Δευτέρα 07/01/2019 - 22:32

Κλειστά τα σχολεία αύριο σε πολλές περιοχές της χώρας

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τρίτη 8 Γενάρη όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε πολλές περιοχές της χώρας.

Για την Αττική δείτε εδώ.

Κλειστά θα είναι:

- Στους Δήμους Ιωαννίνων, Ζαγορίου, Ζίτσας και Κεντρικών Τζουμέρκων. Στην Κόνιτσα θα λειτουργήσουν με μία ώρα καθυστέρηση.

- Στους Δήμους Γεωργίου Καραϊσκάκη στην Άρτα αύριο και μεθαύριο

- Στους Δήμους Ελασσόνας, Τυρνάβου και Φαρσάλων. Στους Δήμους Τεμπών και Αγιάς θα παραμείνουν κλειστά τα δημοτικά σχολεία σε Καλλιπεύκη, Αιγάνη, Αμπελάκια, Μελιβοία και Στόμιο.

- Στους Δήμους Φλώρινας, Καστοριάς και Γρεβεών.

- Στο Δήμο Ικαρίας.

- Στους Δήμους Σικυωνίων, Νεμέας, Βέλου - Βόχας Κορινθίας καθώς και τα σχολεία στις κοινότητες Μάννα και Πύργος του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης.

- Σε όλα τα σχολεία της ΠΕ Βοιωτίας.

- Στο νομό Καρδίτσας, σε Αργιθέα, Μετέωρα, Πύλη, Σοφάδες, Καρδίτσα (οι Παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά), Μουζάκι, Παλαμά, Δήμο Λίμνης Πλαστήρα.

- Στο νομό Τρικάλων, στους Δήμους Τρικκαίων, Μετεώρων, Πύλης και Φαρκαδόνας. Στο Δήμο Τρικκαίων θα λειτουργήσουν κανονικά οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και τα ΚΔΑΠ, εκτός από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ.

- Στη Θέρμη, όλα τα σχολεία της Δημοτικής Ενότητας Μίκρας εκτός του 2ου ΓΕΛ Μίκρας.

- Στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

- Στο Δήμο Βέροιας.

- Στη Φθιώτιδα, σε όλους τους Δήμους εκτός από από τον Δήμο Λαμίας, όπου δεν θα λειτουργήσουν μόνο το Γυμνάσιο - Λύκειο Υπάτης.

- Στους Δήμους Αλμυρού και Ζαγοράς - Μουρεσίου.

- Στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού

- Στους Δήμους Κιλκίς, Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου.

- Στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου.