Τρίτη 02/04/2019 - 20:18
ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ Ν/Δ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΤΗΣ ΚΝΕ

Διοργανώνει αντιφασιστική συναυλία στο Αιγάλεω

Αντιφασιστική χιπ χοπ συναυλία διοργανώνει το Σάββατο 6 Απρίλη, στις 19.30 στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στο Αιγάλεω (έναντι της πλατείας Δαβάκη), η ΤΟ Περιστερίου και Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΝΕ.

Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ στην περιοχή και ιδιαίτερα στο Αιγάλεω καλούν κάθε νέα και νέο, μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους και ανέργους να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις της ΚΝΕ στην περιοχή, να συστρατευτούν με τις ΚΝίτικες Οργανώσεις, να πολλαπλασιάσουν τη φωνή του ΚΚΕ, το αγωνιστικό κάλεσμά του στη νεολαία.

Σε ανακοίνωσή της η ΤΟ της ΚΝΕ σημειώνει μεταξύ άλλων:

«Στέλνουμε το μήνυμα ότι στις εργατογειτονιές μας δεν υπάρχει χώρος για το ρατσιστικό φασιστικό δηλητήριο της εγκληματικής οργάνωσης της ΧΑ και άλλων φασιστικών ομάδων.

Η νεολαία του ΚΚΕ ήταν, είναι και θα είναι στην πρώτη γραμμή στην πάλη για όλα τα δικαιώματα της νεολαίας, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας, για την ανατροπή του εκμεταλλευτικού συστήματος που γεννάει και θρέφει το φασισμό, τις κρίσεις, τους πολέμους, την προσφυγιά και μετανάστευση, όλα τα μεγάλα λαϊκά και νεανικά προβλήματα.

Το μέλλον ανήκει στο νέο κόσμο, την κοινωνία που στο επίκεντρο θα έχει την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών όσων παράγουν τα πάντα και σήμερα φυτοζωούν και όχι τα τεράστια επιχειρηματικά κέρδη μιας χούφτας εκμεταλλευτών που σήμερα ξαμόλησαν τα μαντρόσκυλά τους για να τους προστατεύουν».

Η συναυλία αυτή καθώς και άλλες δραστηριότητες εντάσσονται στο πολιτικό άνοιγμα που πραγματοποιείται και αυτή την περίοδο ενόψει των εκλογικών αναμετρήσεων του Μάη.

Εντάσσεται στις εκδηλώσεις που προηγούνται του Μαθητικού Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Περιστέρι (πλατεία Δημαρχείου στις 19.00) το επόμενο Σάββατο 13 Απρίλη.