Δευτέρα 10/06/2019 - 23:41

Με επιτυχία η σύσκεψη των ΟΒ της ΚΝΕ στο πρώην ΤΕΙ στη Χαλκίδα (ΦΩΤΟ)

Σε αγωνιστικό και αισιόδοξο κλίμα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη των ΟΒ της ΚΝΕ, στο πρώην ΤΕΙ Στερεάς στην Χαλκίδα μπροστά στις εκλογές της 7ης Ιούλη.

Την κεντρική ομιλία έκανε ο Θάνος Μπίμπας, γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στην σημασία που έχει για τη νεολαία και το λαό να συνεχίσουν το αγωνιστικό βήμα με το ΚΚΕ στην κάλπη των επικείμενων εθνικών εκλογών, να δυναμώσουν την μοναδική δύναμη αντιπολίτευσης απέναντι στα κόμματα και τις κυβερνήσεις που υπηρετούν τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων, να ενισχύσουν το ΚΚΕ, την δύναμη των εργαζομένων και της νεολαίας στον αγώνα για να μπουν εμπόδια στα χειρότερα, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών της νεολαίας.

Τόνισε ιδιαίτερα ότι η νέα γενιά πρέπει να προσπεράσει με την πείρα από την ίδια την ζωή της όλους όσους έχουν βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στο τσάκισμα των δικαιωμάτων της νεολαίας, όλους όσους έχουν συμβάλλει να ζει η νεολαία και ο λαός όλο και χειρότερα, υποθηκεύοντας την ζωή και το μέλλον της.

Κάλεσε τους σπουδαστές να πάνε στην κάλπη με κριτήριο τις ανάγκες, τα όνειρά τους, το πόσο δυνατός θα βγει ο λαός και η νεολαία την επόμενη μέρα.

Εξήγησε ότι η νεολαία μπορεί να κάνει το αποφασιστικό βήμα, έχοντας «ήσυχη» την συνείδησή της, κάνοντας την μοναδική - κερδισμένη επιλογή, ψηφίζοντας το ΚΚΕ.

«Είμαστε μία δύναμη που δρούμε σαν ένας άνθρωπος για την ενίσχυση του ΚΚΕ, για να γίνουν περισσότεροι οι σπουδαστές που θα στηρίξουν το ΚΚΕ στις 7 Ιούλη», τόνισε ο Θ. Μπίμπας.

Μετά την πλούσια συζήτηση ακολούθησε γλέντι.