Κυριακή 16/06/2019 - 10:41
ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Πλούσια συζήτηση στην εκδήλωση «Μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα τον 21ο αιώνα;» (ΦΩΤΟ)

Από την εκδήλωση της ΚΝΕ στην Ξάνθη
Από την εκδήλωση της ΚΝΕ στην Ξάνθη

Με πολύ ενδιαφέρον και πλούσια συζήτηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 14 Ιούνη η εκδήλωση στο εκλογικό περίπτερο της ΚΝΕ στην πλατεία Ελευθερίας στην Ξάνθη, με τίτλο «Μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα τον 21ο αιώνα»;

Την παρουσίαση του θέματος της εκδήλωσης, που περιελάμβανε επίσης την προβολή της πολιτικής πρότασης εξουσίας του ΚΚΕ, έκανε ο Αλέξανδρος Σάρρος, στέλεχος του Κόμματος.

Οι δεκάδες παρευρισκόμενοι, φοιτητές, μαθητές και εργαζόμενοι έκαναν ερωτήσεις και συζήτησαν πάνω στις δυνατότητες που υπάρχουν σήμερα να ζήσει ένας νέος με βάση την τεχνολογική και επιστημονική πρόοδο και πως αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις συνθήκες ζωής του λαού και της νεολαίας σήμερα. Συζήτησαν για το μοναδικό δρόμο που μπορεί να βγάλει στο ξέφωτο την επόμενη μέρα, το δρόμο της σύγκρουσης με το σύστημα της εκμετάλλευσης, ώστε να καταφέρει η εργατική τάξη και τα παιδιά της να απολαμβάνουν όλα αυτά τα τεχνολογικά και επιστημονικά αγαθά που οι ίδιοι παράγουν.

Η Τομεακή Οργάνωση Ξάνθης συνεχίζει την προσπάθεια να φτάσει σε όλους τους νέους και τις νέες της πόλης, με το κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ για τις εκλογές της 7ης Ιούλη, για ένα πιο ισχυρό ΚΚΕ, και με την εκλογική έκδοση του Οδηγητή.

Το εκλογικό περίπτερο στην πλατεία Ελευθερίας λειτουργεί καθημερινά 19.00 - 21.00 με πλούσιες δραστηριότητες, ενώ το επόμενο μαζικό ραντεβού έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 21 Ιούνη, όπου θα γίνει στο εκλογικό περίπτερο βιβλιοπαρουσίαση της μπροσούρας του ΚΣ της της ΚΝΕ με τίτλο «Αλήθειες και ψέματα για το Σοσιαλισμό: Για τη Σοσιαλιστική επανάσταση».