Τρίτη 25/06/2019 - 23:04
ΟΠ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ

Δραστηριότητες και εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δραστηριότητες που διοργάνωσε η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ μπροστά στην παγκόσμια μέρα κατά των ναρκωτικών.

Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων περιελάμβανε τουρνουά ποδοσφαίρου και μπάσκετ με συνθήματα όπως: «Κλώτσα την μπάλα, όχι τη ζωή σου! Πες όχι σε όλα τα ναρκωτικά» και «Πέτα τη μπάλα στο καλάθι, όχι στη ζωή σου! Πες όχι σε όλα τα ναρκωτικά!», καθώς και εκδήλωση - συζήτηση στο εκλογικό περίπτερο της Νέας Παραλίας με τίτλο: «Και στα "μαλακά" να πέσεις, θα χτυπήσεις! Η θέση του ΚΚΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά!».

Ενόψει των βουλευτικών εκλογών στις 7 Ιούλη και της παγκόσμιας μέρας κατά των ναρκωτικών, οι οργανώσεις της ΚΝΕ Κεντρικής Μακεδονίας μέσα και από το πλούσιο πρόγραμμα που έχουν ήρθαν και έρχονται σε επαφή με πολλούς νέους και νέες στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Λευκή επιταγή σε αυτούς που τσάκισαν και τσακίζουν τα όνειρα μας, εμείς δεν θα δώσουμε!

Οι οργανώσεις της ΚΝΕ καλούν κάθε νέο και νέα «που αγανακτεί από όλα αυτά που μας έχουν στερήσει, να γυρίσει την πλάτη στις πολιτικές που μας μαυρίζουν τη ζωή! Σε όσους επιδιώκουν να μας έχουν στην "άκρη", να "ναρκώνουν" ανενόχλητοι το μυαλό μιας γενιάς, που έχει χίλιους λόγους να αγωνιστεί για αυτά που της κλέβουν!

Η μαχητική στάση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, η συνεπής πάλη που διεξάγει όλα αυτά τα χρόνια απέναντι στις πολιτικές που γεννούν και αναπαράγουν τη χρήση, που διαλύουν την πρόληψη και την απεξάρτηση πρέπει να γίνουν κριτήριο ψήφου και δράσης για τη νεολαία. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος να τους χαρίσουμε. Τώρα χρειαζόμαστε ισχυρό ΚΚΕ!».