Τετάρτη 30/10/2019 - 19:40
ΣΤΕΚΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ

Το πρόγραμμα του στεκιού για τον μήνα Νοέμβρη

Το πρόγραμμα για το μήνα Νοέμβρη, στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στο Μενίδι, έχει ως εξής:

Πρόγραμμα Νοέμβρη

  • 2-3 Νοέμβρη -> Διήμερο γνωριμίας ομάδων και δασκάλων. Καλούμε όλους τους νέους που θέλουν να γνωρίσουν το Στέκι, να γίνουν μέλη κάποιας ομάδας ή ακόμα και να συμβάλουν ως δάσκαλοι, να συναντηθούμε στο Στέκι μας!
  • Σάββατο 19.00: Μάζεμα - συζήτηση της ομάδας Φωτογραφίας.
  • Κυριακή 12.00: Μάζεμα - συζήτηση της Θεατρικής Ομάδας της ΚΝΕ
  • Κυριακή 18.00: Δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, μαθητές των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού και των πρώτων τάξεων του Γυμνασίου - Δηλώσεις Συμμετοχής στην Ομάδα «Κόκκινο Αερόστατο».
  • 9 - 10 Νοέμβρη -> Διήμερο γνωριμίας και σύστασης των νέων ομάδων του Στεκιού όπως Κινηματογραφική ομάδα, Ομάδα Χορού και Ομάδα Λογοτεχνίας. Επίσης δηλώσεις συμμετοχής σε μαθήματα Ζωγραφικής και Μουσικής. Οι συμμετοχές μπορούν να δηλώνονται στο Στέκι, στις ώρες λειτουργίας.
  • Κυριακή 10/11. 15:00 επίσκεψη της ομάδας «Κόκκινο Αερόστατο» στη θεατρική παράσταση «Ως την άκρη του κόσμου» στο θέατρο Τζένη Καρέζη
  • Σάββατο 16 Νοέμβρη -> 18.30: «Από τις μπουάτ της Δικτατορίας στα Στέκια του σήμερα». Εκδήλωση αφιερωμένη στον εορτασμό του Πολυτεχνείου.

Θα περιλαμβάνει προβολή ταινίας και στη συνέχεια μουσικό αφιέρωμα στο αντιδικτατορικό τραγούδι από το Νίκο Θεοδωράκη.

  • Σάββατο 30 Νοέμβρη -> 18.00 Συζήτηση - Παρουσίαση της μπροσούρας της ΚΝΕ «Ψάξε την πραγματική ουσία - Πες ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά».

Την Κυριακή 20 Οκτώβρη πραγματοποιήσαμε τα εγκαίνια του Στεκιού της ΚΝΕ στην καρδιά του Μενιδίου. Μια πολύ πετυχημένη εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε πλήθος κόσμου και υπήρχε ξεχωριστή και ιδιαίτερα μαζική συμμετοχή της νεολαίας της περιοχής!

Φιλοδοξούμε η πρωτοβουλία της δημιουργίας Στεκιού στην περιοχή μας, να αγκαλιαστεί από κάθε νέα και νέο που ψάχνει διέξοδο από τα σημερινά μεγάλα λαϊκά προβλήματα, που έχει την ανάγκη να δημιουργήσει, να εκφραστεί, να είναι μέλος μιας πολιτιστικής ομάδας. Θέλουμε νέοι άνθρωποι που έχουν όρεξη και μεράκι, που γνωρίζουν μια τέχνη, να συμβάλουν με την εθελοντική τους συνεισφορά στη λειτουργία του Στεκιού!

Επιδιώκουμε να αποτελέσει ένα χώρο όπου να μπορεί να αναπτυχθεί ζωντανός προβληματισμός και κουβέντα με ευρύτερα τμήματα νέων γύρω από ζητήματα που τους απασχολούν! Συνεχίζουμε με αισιοδοξία ώστε να μπει το στέκι μας στη ζωή και στην καθημερινότητα της νεολαίας!

Ημέρες λειτουργίας Στεκιού για το μήνα Νοέμβρη:

Παρασκευή 6.00 - 9.00 μ.μ.

Σάββατο 6.00 - 9.00 μ.μ.

Κυριακή 11.00 π.μ. - 7.00 μ.μ.

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 2449788 (Καθημερινές 6.00 - 9.00 μ.μ.)

e - mail : stekimenidi@kne.gr

Κεντρική Πλατεία 6, Μενίδι