Παρασκευή 22/11/2019 - 18:59
ΟΠ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΝΕ

Πολύμορφες εκδηλώσεις το επόμενο διάστημα

Εκδηλώσεις με πλούσια θεματολογία διοργανώνει το επόμενο διάστημα η Οργάνωση Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ.

Αναλυτικά:

Την Κυριακή 24 Νοέμβρη:

- Οι Κλαδικές Οργανώσεις Επισιτισμού - Εμπορίου της ΚΝΕ πραγματοποιούν εκδήλωση με σύνθημα «Ψάχνοντας για ευκαιρίες ή αντεπίθεση για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, το σοσιαλισμό», στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας (Τροίας 36, ΗΣΑΠ «Βικτώρια»), στις 18.00. Θα μιλήσει ο Αντώνης Κωσταδήμας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ.

Το Σάββατο 30 Νοέμβρη:

- Στη Ραφήνα, στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Ραφήνας του ΚΚΕ (Βασ. Γεωργίου Β' , πίσω από την κεντρική πλατεία Ραφήνας) στις 18.30. Σύνθημα της εκδήλωσης είναι «Λιμάνια - μαρίνες - αεροδρόμιο - αυτοκινητόδρομοι - ΧΥΤΑ - ΧΥΤΥ: Ποιος πληρώνει την ανάπτυξη… και ποιος πραγματικά κερδίζει;». Θα μιλήσει ο Κωστής Παναγιώτου, μέλος της ΤΕ Μεσογείων - Λαυρεωτικής του ΚΚΕ.

- Οι Κλαδικές Οργανώσεις Τηλεπικοινωνιών - Βιομηχανίας - Μεταφορών της ΚΝΕ πραγματοποιούν εκδήλωση με σύνθημα «Ζωή χωρίς εκμετάλλευση στην εποχή της ψηφιακής οικονομίας», στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας (Τροίας 36, ΗΣΑΠ «Βικτώρια»), στις 18.30. Θα μιλήσει η Κωνσταντίνα Τσιουπρά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Την Κυριακή 1 Δεκέμβρη:

- Στο Κορωπί, στα γραφεία της ΚΟ Κορωπίου του ΚΚΕ (Βασ. Κωνσταντίνου 41), στις 12.00. Σύνθημα της εκδήλωσης «Έλα μαζί μας να αλλάξουμε τον κόσμο! Γνώρισε την ΚΝΕ». Θα μιλήσει η Δέσποινα Ρουμανέα, στέλεχος της ΚΝΕ.

- Στο Λαύριο, στο καφέ «Στοά» (Μουσουργού Μητρόπουλου 31), στις 17.00. Σύνθημα της εκδήλωσης «Έλα μαζί μας να αλλάξουμε τον κόσμο! Γνώρισε την ΚΝΕ». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Γαβράς, στέλεχος της ΚΝΕ.

Το Σάββατο 7 Δεκέμβρη:

- Στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο δημοτικό χώρο δίπλα από το θερινό σινεμά (Δεκελείας 154), στις 7 μ.μ. Το σύνθημα της εκδήλωσης είναι "Αντεπίθεση για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, το σοσιαλισμό". Θα μιλήσει η Σταυρούλα Συγγούνα, μέλος του ΤΓ Βόρειου Τομέα της ΚΝΕ.