Κυριακή 16/09/2018 - 13:46
ΚΟΒ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Αποχαιρετά το σεμνό αγωνιστή Αριστοτέλη (Τέλη) Τυπάδη

Στις 15 Σεπτέμβρη «έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 91 ετών, ο σεμνός αγωνιστής και πιστός οπαδός του ΚΚΕ, Αριστοτέλης (Τέλης) Τυπάδης.

Καταγόταν από το Άργος Ορεστικό της Καστοριάς. Σπούδασε στη Νομική του ΑΠΘ, ακολούθησε το επάγγελμα του συμβολαιογράφου. Άνθρωπος δίκαιος και έντιμος, χαμογελαστός, πάντα δίπλα σε αυτόν που υποφέρει, δίπλα στους αγώνες του ΚΚΕ για έναν καλύτερο κόσμο, για έναν κόσμο χωρίς καταπίεση και εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Άνθρωπος πρόσχαρος και αγαπητός σε όλους, αλλά και άνθρωπος με γνώσεις, με άποψη για τα πράγματα, με γνώμη, που βοηθούσε πάντα με τις καλοπροαίρετες παρατηρήσεις του ώστε η συλλογική παρέμβαση του Κόμματος να γίνεται καλύτερη. Πιστός αναγνώστης του «Ριζοσπάστη» και εκδόσεων της ΣΕ. Σχετικά με τη δράση του αδερφού του Μενέλαου στον ΕΛΑΣ και στο ΔΣΕ, εξέδωσε βιβλίο το οποίο και πρόσφερε στο ΚΚΕ.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα 16/9/2018 στις 17.00 στην εκκλησία του Αγ. Παύλου Θεσσαλονίκης.

Η ΚΟΒ Αγ. Παύλου Θεσ/νίκης του ΚΚΕ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην άξια σύζυγό του Μαρίνα και τονίζει ότι «το παράδειγμά του, η πίστη του, η αφοσίωσή του θα είναι για μας οδηγός».