Πέμπτη 27/09/2018 - 15:39
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

Να μη γίνει το αεροδρόμιο Τυμπακίου η νέα Σούδα στην Κρήτη για ΗΠΑ - ΝΑΤΟ

Σε ανακοίνωσή της για τα νέα δημοσιεύματα για χρήση του στρατιωτικού αεροδρομίου Τυμπακίου από τους αμερικανοΝΑΤΟικούς φονιάδες η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ σημειώνει:

«Νέα δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει καθημερινή χρήση των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου Τυμπακίου από κλιμάκιο Αμερικανών στρατιωτικών με μη επανδρωμένο αεροσκάφος, άρα και κάποια πιθανή συμφωνία, ανάμεσα στους αμερικανοΝΑΤΟικούς και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η οποία λειτουργεί ως "βαποράκι" των αμερικανοΝΑΤΟικών στην περιοχή, πρέπει να πάρει θέση αν επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα και άρα αν υπάρχει κάποια συμφωνία για νέα αμερικανοΝΑΤΟική βάση στο Τυμπάκι.

Η εγκατάσταση μιας ακόμη ΝΑΤΟικής βάσης στοχοποιεί επικίνδυνα άλλη μια ζωντανή περιοχή της Κρήτης, μετά τη Σούδα. Θα είναι τεράστια ζημιά για το λαό της περιοχής και τη νεολαία, για τη φτωχομεσαία αγροτιά, μέσα απ’ την υποβάθμιση της καλλιεργούμενης γης. Τα ματωμένα χρήματα των ΝΑΤΟικών δεν θα απαλύνουν την επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι και οι αυτοαπασχολούμενοι της περιοχής από τη χρόνια αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων!».

ΣΧΕΤΙΚΑ