Σάββατο 30/03/2019 - 09:46

Εκδηλώσεις για το Νίκο Μπελογιάννη

Εκδηλώσεις για το Νίκο Μπελογιάννη οργανώνουν Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με αφορμή τη συμπλήρωση 67 χρόνων από την δολοφονία του (30/3/1952).

Συγκεκριμένα, εκδηλώσεις πραγματοποιούν:

  • Η Τομεακή Επιτροπή Ηλείας του ΚΚΕ, το Σάββατο 30 Μάρτη, στην πλατεία Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 5.00 μ.μ. επίσκεψη και ξενάγηση στο μουσείο Νίκος Μπελογιάννης. 6.30 μ.μ. ομιλία από το Δημήτρη Τζαβάρα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ στο Μνημείο του Νίκου Μπελογιάννη.
  • Η ΟΒ Ραχών Ικαρίας της ΚΝΕ το Σάββατο 30 Μάρτη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αγ. Πολυκάρπου.
  • Η Λέσχη Φίλων του ΚΚΕ στο Τορόντο το Σάββατο 30 Μάρτη στις 6 μ.μ., στην αίθουσα της Ελληνοκαναδικής Δημοκρατικής Οργάνωσης, στο Danforth Av.
  • Οι Οργανώσεις Α' Αθήνας - Γαλατσίου, Ανατολικών Συνοικιών και ΑΕΙ Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν σε εκδήλωση την Κυριακή 31 Μάρτη, στις 11 π.μ., στο πάρκο Γουδή (λεωφόρος Μεσογείων, έναντι νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν»), στη μνήμη του Νίκου Μπελογιάννη και των συντρόφων του, που εκτελέστηκαν στις 30/3/1952. Θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.