Κυριακή 07/04/2019 - 15:05
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Δήλωση στήριξης στο ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» από τον Γιώργο Γιώγο

Τη στήριξή του στο ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» εκφράζει με δήλωσή του, ο Γιώργος Γιώγος, πρώην δήμαρχος Πετρούπολης:

«Ζούμε καθημερινά τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης, στην οποία μας έφεραν οι πολιτικές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν τον τόπο μας επί αρκετές δεκαετίες.

Που κυβέρνησαν και συγκυβέρνησαν υπηρετώντας τα συμφέροντα των οικονομικά ισχυρών αλλά και της πάρτης τους, πιστοί στις κατευθύνσεις και τα μνημόνια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ.

Την ίδια συνταγή υπακοής ακολουθεί και η σημερινή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η φτώχεια, η ανεργία, η δουλειά χωρίς δικαιώματα και αξιοπρεπή μισθό, το πετσόκομμα των συντάξεων, η άγρια φορολόγηση θα συνεχιστούν αν δεν αντιδράσουμε.

Αν δεν συμμετέχουμε και δεν μοιραστούμε τους αγώνες μας, θα μοιραστούμε ακόμα περισσότερα δεινά.

Αν δεν αποφασίσουμε να ορθώσουμε το ανάστημά μας, απέναντι σε ό,τι ευτελίζει τη ζωή μας, θα έρθουν ακόμα χειρότερες μέρες.

Οι πολιτικές που μας έφεραν έως εδώ είχαν την ψήφο συγκατάθεσης της πλειοψηφίας της κοινωνίας μας.

Και σήμερα, παραμονές εκλογών, πάλι καλύτερες μέρες τάζουν. Όμως, η προβιά του αρνιού είναι κοντή για να κρύψει τα νύχια του λύκου που προσπαθούν να κρύψουν.

Δεν μπορεί να έρθει λύση από εκείνους που μας έφεραν στη σημερινή κατάντια.

Να μην παρασυρθούμε όμως και από τους δήθεν ανεξάρτητους και "επώνυμους" που ζητούν την ψήφο μας. Όλοι αυτοί οι δήθεν ανεξάρτητοι υποψήφιοι, που αλλάζουν σημαία και κόμμα για να υπηρετήσουν το άθλιο σημερινό σύστημα εκμετάλλευσης, αδιαφορούν για τη ζωή μας.

Όλοι αυτοί, μαζί με τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, μας καλούν να τους ψηφίσουμε και να κάτσουμε στ' αυγά μας άβουλοι, υποταγμένοι και απελπισμένοι. Να μην τους κάνουμε τη χάρη!

Να σηκώσουμε κεφάλι και να αγωνιστούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας.

Στις ερχόμενες τριπλές εκλογές του Μάη, να κάνουμε το αποφασιστικό βήμα μπροστά. Να συμπαραταχθούμε με αυτούς που αγωνίζονται. Να ψηφίσουμε τα ψηφοδέλτια που προτείνει και στηρίζει το ΚΚΕ με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" τόσο για την Ευρωβουλή, όσο και για την Περιφέρεια και το δήμο μας.

Να δώσουμε δύναμη στη δύναμή μας.

Να ψηφίσουμε με την καρδιά και το μυαλό μας, για το δήμο Πετρούπολης, το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης", με υποψήφιο τον σημερινό δήμαρχο, Βαγγέλη Σίμο, για μια δημοτική αρχή στο πλάι του λαού της πόλης μας, για να συνεχιστεί η αγωνιστική και δημιουργική πορεία που ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν, και έκανε την Πετρούπολη ξεχωριστή στη Δυτική Αθήνα».