Παρασκευή 19/04/2019 - 18:36
ΤΕ ΔΡΑΜΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Καταγγέλλει υποψήφιο δήμαρχο Προσοτσάνης για χειροδικία σε βάρος υποψήφιου δημοτικού συμβούλου της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Η Τομεακή Επιτροπή Δράμας του ΚΚΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια του υποψήφιου δημάρχου Προσοτσάνης, Θόδωρου Αθανασιάδη, στελέχους της ΝΔ -στο παρελθόν υπήρξε και υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ-, ο οποίος χειροδίκησε κατά υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» για το Δήμο Προσοτσάνης, με σκοπό να τον τρομοκρατήσει, για να αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Στην καταγγελία της η ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ αναφέρει:

«Πρόκειται για μια φασιστική ενέργεια που ξυπνά μνήμες μετεμφυλιακού κράτους και επταετίας. Ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση: Οι απειλές δεν θα περάσουν. Ό,τι κι αν κάνουν, θα υπάρχει ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο Δήμο Προσοτσάνης. Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, όλοι εκείνοι που σήμερα συστρατεύονται μαζί του, θα δώσουν με επιτυχία και αυτή την εκλογική μάχη, ενάντια σε κάθε προσπάθεια τρομοκράτησης.

Καλούμε το λαό της περιοχής να καταδικάσει την ενέργεια αυτή. Με τη στάση και την ψήφο του να καταδικάσει τους εκλεκτούς των κομμάτων του κεφαλαίου και να στηρίξει τη "Λαϊκή Συσπείρωση" σε Δήμο και Περιφέρεια και το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές. Αυτή θα είναι η καλύτερη απάντηση στις πολιτικές που σήμερα τσακίζουν τη ζωή του.

Καλούμε τη Νέα Δημοκρατία να καταδικάσει άμεσα την απαράδεκτη αυτή ενέργεια του στελέχους της».