Πέμπτη 16/05/2019 - 13:20
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Καταγγέλλει τον αποκλεισμό του ΚΚΕ από ημερίδα του ΤΕΕ/ΤΚΜ

Σε σχόλιό του για την εκδήλωση του ΤΕΕ/ΤΚΜ, το γραφείο Τύπου της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ αναφέρει:

«Χτες πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του ΤΕΕ/ΤΚΜ, με πρωτοβουλία της διοίκησης, με θέμα "Ευρωπαϊκές πολιτικές και περιφερειακή ανάπτυξη της Κ. Μακεδονίας", η οποία ήταν προγραμματισμένη εδώ και αρκετές μέρες.

Ωστόσο, ενημερωνόμαστε ότι θα πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση, την ίδια μέρα, με ομιλητές σειρά στελεχών της ΝΔ (ευρωβουλευτής, υποψήφιοι ευρωβουλευτές, ο περιφερειάρχης) και των υποψήφιων περιφερειαρχών που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.

Είναι προφανές ότι ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βρίσκονται εδώ και μέρες σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΤΕΕ/ΤΚΜ, η οποία, όπως αποδεικνύεται, είχε προαποφασίσει τον αποκλεισμό του ΚΚΕ από τη συγκεκριμένη ημερίδα.

Είναι επίσης προφανές ότι η διοίκηση του ΤΕΕ/ΤΚΜ πιθανόν και των κομμάτων που συμμετέχουν στην εκδήλωση θέλουν να λείπει η φωνή που τους "χαλάει τη σούπα". Γιατί είναι η μόνη που αντιστρατεύεται αυτήν την ΕΕ και τις εκπορευόμενες από αυτήν ευρωπαϊκές πολιτικές. Γιατί είναι η μόνη που αντιμάχεται την περιφερειακή ανάπτυξη προς όφελος των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, που τσακίζει το λαό και την οποία οι προσκεκλημένοι αντιπρόσωποι των ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ στηρίζουν και με λόγια και με έργα».