Παρασκευή 05/07/2019 - 08:15

Πολιτική δραστηριότητα των ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές

Περιοδείες, συσκέψεις και εξορμήσεις πραγματοποιούν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε χώρους δουλειάς σε διάφορες πόλεις της χώρας. Συγκεκριμένα:

Παρασκευή 5 Ιούλη

- Τη Μονάδα διανομής των ΕΛΤΑ στην Καισαριανή θα επισκεφθούν στις 7.30 π.μ., η Κανέλλα Γεωργοπούλου και η Ευανθία Ρουτζούνη, υποψήφιες στο Νότιο Τομέα.

- Το αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στην Ανθούσα θα επισκεφθεί στις 9 π.μ., ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Την εταιρεία Φαρματέν θα επισκεφθεί στις 10 π.μ., ο Στάθης Σταθουλόπουλος, υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Ανατολικής Αττικής.

- Τις εγκαταστάσεις της φαρμακευτικής εταιρείας Lavipharm θα επισκεφτεί στις 11.45 π.μ., ο Στάθης Σταθουλόπουλος, υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Ανατολικής Αττικής.

- Στο Αθλητικό Κέντρο Παλατιανής στο Ιλιον στις 8.30 μ.μ. συγκέντρωση - συναυλία διοργανώνει η ΤΟ Δυτικών Συνοικιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ με θέμα «Οι ποιητές της ζωής μας - Τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο». Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής στο Δυτικό τομέα της Αθήνας.

- Στον Μαραθώνα, στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Μουσείο Μαραθώνιου Δρόμου θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος στην Ανατολική Αττική.

- Στο Λαύριο, στο Αγαλμα Μεταλλωρύχων, στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση θα μιλήσει ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής.

- Στο Ε' Διαμέρισμα Πειραιά, στη συμβολή των οδών Αντιπλοιάρχου Βλαχάκου και Παλαμήδου, στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση θα μιλήσει ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Αττικής και υποψήφιος βουλευτής Α’ Πειραιά και θα χαιρετίσει η Σεμίνα Διγενή, υποψήφια βουλευτής Α’ Πειραιά.

- Στον Κορυδαλλό, στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση στην πλατεία Μερκάτη θα μιλήσει ο Δημήτρης Μπουρνάς, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά.

- Στην Παιανία, στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία ο Στάθης Σταθουλόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής.

- Στο Κορωπί, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Αγάλματος θα μιλήσει ο Νίκος Ρεμπάπης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής.

- Στα Καλύβια, στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση στην πλατεία θα μιλήσει ο Αποστόλης Παμφίλης, υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής.

- Στην Ανθούσα, στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία θα μιλήσει η Θεοδώρα Πασχαλίδου, υποψήφια βουλευτής Ανατολικής Αττικής.

- Στο Μαρκόπουλο στις 8 μ.μ., η Ελένη Μενεγάκη, υποψήφια βουλευτής Ανατολικής Αττικής, θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία.

- Στον Γέρακα στις 8 μ.μ., ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Αττικής, θα μιλήσει στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ, στην κεντρική πλατεία.

- Στην Αρτέμιδα στις 8 μ.μ., ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής, θα μιλήσει στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ.

- Στη Λυκόβρυση, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων (κεντρική πλατεία) θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα.

- Στη Λέσβο, στις 12 μ. συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «ΟΡΦΕΑΣ», θα δώσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ, ενώ στις 7 το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση γυναικών στην αίθουσα εκθέσεων του Επιμελητηρίου Λέσβου.

- Στη Θεσσαλονίκη, στο αμαξοστάσιο του Δήμου Αμπελοκήπων θα περιοδεύσει στις 6 π.μ., η Κλεοπάτρα Χοροζίδη, υποψήφια βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με το ΚΚΕ.

- Στη Θεσσαλονίκη,στις 9 π.μ., ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με το ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

- Στη Θεσσαλονίκη,στις 11 π.μ. ο Γιάννης Δελής, υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με το ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο εργοστάσιο του ΟΣΕ στη Μενεμένη.

- Στη Θεσσαλονίκη, στις 12 μ.μ. ο Σάκης Βαρδαλής, υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με το ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος.

- Στη Θεσσαλονίκη, στα γραφεία του προσωπικού, στο εργοτάξιο του μετρό, θα περιοδεύσει στις 12 μ., ο Λεωνίδας Στολτίδης, υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με το ΚΚΕ.

- Στην Ικαρία, στις 9 μ.μ., στον Άγιο Πολύκαρπο, συγκέντρωση με ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτή Ν. Σάμου Φανούρη Καρούτσο, μέλος της ΤΕ Ικαρίας - Φούρνων του ΚΚΕ, πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων Ικαρίας.

- Στη Σάμο ο Γιώργος Πέρρος, υποψήφιος βουλευτής Ν. Σάμου, θα περιοδεύσει σε Αγίους Θεοδώρους και Κοντέικα.

- Στη Θάσο στις 8.30 μ.μ. συγκέντρωση στη Καλλιράχη με ομιλήτρια την Χριστοδουλέα Αλεξάνδρα υποψήφια βουλευτή με το ΚΚΕ.

- Στην Εύβοια, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Βαγγέλης Γεωργατζής και Βασίλης Παπασωτηρίου θα επισκεφθούν τις Ροβιές όπου προγραμματίζεται συζήτηση στις 8.30 μ.μ.

- Στο Αλιβέρι, στις 9 μ.μ., στην κεντρική πλατεία του Άγιου Λουκά θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας.

- Στο Μαρμάρι Ευβοίας, σε συγκέντρωση του ΚΚΕ θα μιλήσει ο Γιάννης Τζαβάρας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Στερεάς και Εύβοιας και υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας του ΚΚΕ.