Σάββατο 13/07/2019 - 12:13
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Συνάντηση του Δ. Κουτσούμπα με τον δήμαρχο Καρπενησίου και τον αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Συνάντηση με τον δήμαρχο Καρπενησίου Νίκο Σουλιώτη, τον αντιπεριφερειάρχη της Ευρυτανίας, Αριστείδη Τασιό, καθώς και περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους είχε το πρωί του Σαββάτου 12 Ιούλη στο Δημαρχείο Καρπενησίου αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή στο πλαίσιο του 28ου Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου της ΚΝΕ.

Η δήλωση του Δ. Κουτσούμπα

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Δ. Κουτσούμπας έκανε την εξής δήλωση:

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ στο Καρπενήσι, στην ευρυτανική γη, στον πανέμορφο αυτό τόπο, μαζί με χιλιάδες νέους και νέες της ΚΝΕ για να γιορτάσουμε, να διασκεδάσουμε, να γνωρίσουμε την Ευρυτανία, τις ομορφιές του τόπου, αλλά και τη μεγάλη ηρωική ιστορία αυτού του τόπου των προγόνων μας.

Είναι προσφορά ζωής για το παρόν και το μέλλον, εκ μέρους των κομμουνιστών, του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, γιατί η νέα γενιά πρέπει να μαθαίνει την ιστορία, αλλά και να ζει μέσα σ’ αυτό το όμορφο φυσικό περιβάλλον, στον καθαρό αέρα, στα έλατα και να επισκέπτεται συνεχώς το Καρπενήσι και την Ευρυτανία και σε συνέχεια μετά το τέλος αυτών των πλούσιων εκδηλώσεων που γίνονται στο πάρκο του Κεφαλόβρυσου.

Επισκεφθήκαμε και είχαμε συνάντηση με τον δήμαρχο Καρπενησίου και με τον αντιπεριφερειάρχη της Στερεάς και με περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, συζητήσαμε πάνω σ’ αυτές τις εξελίξεις στην Τοπική Διοίκηση, εδώ στο Δήμο Καρπενησίου και ευρύτερα στην Περιφέρεια Στερεάς και κυρίως θέλαμε να ευχαριστήσουμε την προσφορά της δημοτικής αρχής και της Περιφέρειας σε όλη αυτή τη διοργάνωση, σ’ αυτό το ζεστό και φιλόξενο τόπο που βρισκόμαστε». (Δείτε τη δήλωση πάνω στο κεντρικό video).

Οι δηλώσεις του δημάρχου και του αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης, δήλωσε:

«Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε στο δημοτικό κατάστημα τον Γραμματέα του ΚΚΕ, τον πολύ καλό φίλο, τον κ. Κουτσούμπα. Του εκθέσαμε τα προβλήματα που περνάει η αυτοδιοίκηση και βέβαια τον ευχαριστήσαμε και τον συγχαρήκαμε για τη Νεολαία του Κομμουνιστικού Κόμματος γιατί είχαμε μια άριστη συνεργασία αυτές τις μέρες για να μπορέσουμε να έχουμε αυτό το πετυχημένο Διήμερο. Ο τόπος μας είναι ένας τόπος πλούσιος σε ιστορία και οι άνθρωποί του φημίζονται για τη φιλοξενία τους. Αυτή τη φιλοξενία θέλαμε να την νιώσουν αυτά τα παιδιά που ήρθαν εδώ στον τόπο μας ώστε να ζήσουν την ιστορία του τόπου, αλλά να γνωρίσουν και τους ανθρώπους του. Ευχόμαστε να έχει επιτυχία η όλη διοργάνωση και να φύγουν από δω με τις καλύτερες εντυπώσεις και να αποτελέσουν τους μεγαλύτερους πρεσβευτές του τόπου μας στις περιοχές που θα πάνε».

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης, Αριστείδης Τασιός, είπε ότι με ιδιαίτερη χαρά φιλοξενούν το 28ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ στην περιοχή και ότι έχουν την τιμή να επισκέπτεται την Ευρυτανία και το Καρπενήσι ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, που είναι «φίλος» της περιοχής και την έχει ξαναεπισκεφτεί, «βλέποντας την ιστορικότητα του τόπου, αλλά και το ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον».

«Κυριολεκτικά το πάρκο στο Κεφαλόβρυσο έχει μεταμορφωθεί και φιλοξενεί χιλιάδες άτομα τα οποία παίρνουν εκπληκτικές εμπειρίες από την περιοχή μας. Τους ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά που επέλεξαν το Καρπενήσι για τη διοργάνωσή τους και δίνουν την ευκαιρία στη νεολαία της Ελλάδας να επισκεφτεί τον ιστορικό τόπο του Καρπενησίου».