Σάββατο 14/09/2019 - 09:58
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συνάντηση του Δ. Κουτσούμπα με το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων της «Σιδενόρ» (ΦΩΤΟ)

Το ΔΣ του σωματείου εργαζομένων της «ΣΙΔΕΝΟΡ», συνάντησε χτες στο περιθώριο των εκδηλώσεων του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ» στη Θεσσαλονίκη, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας και ο Λεωνίδας Στολτίδης, βουλευτής του ΚΚΕ.

Οι εργαζόμενοι μέσα από έναν δίμηνο μεγάλο αγώνα διεκδικούν αυξήσεις και την υπογραφή επιχειρησιακής ΣΣΕ. Βρίσκονται αντιμέτωποι με την αδιάλλακτη στάση της εργοδοσίας που αρνείται να δώσει πίσω έστω και ένα ευρώ από αυτά που διεκδικούν οι εργαζόμενοι.

Στη συνάντηση με την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, οι εργαζόμενοι της «ΣΙΔΕΝΟΡ» αναγνώρισαν τη στήριξη που έδωσε το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή στον πολυήμερο αγώνα τους και τη συνεπή και καθαρή στάση του, μέσα από τις παρεμβάσεις του μέσα κι έξω από τη βουλή. Ζήτησαν να συνεχίσει να στηρίζει τα δίκαια αιτήματά τους.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ανέφερε ότι το ΚΚΕ θα συνεχίσει να στηρίζει τον αγώνα τους. Επίσης, τους κάλεσε να βρεθούν μπροστά στον αγώνα και ενάντια στην επίθεση που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση με το νέο συνδικαλιστικό νόμο, με το χτύπημα στην απεργία.

Να δώσουν μαχητικό παρόν στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Τρίτη 17 Σεπτέμβρη και μέσα από εκεί να προβάλλουν και τα ιδιαίτερα αιτήματά τους.