Σάββατο 23/11/2019 - 09:02

Πολιτική δραστηριότητα των Κομματικών Οργανώσεων Εύβοιας του ΚΚΕ

Πολιτικές συγκεντρώσεις με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, την όξυνση των ιμπεριαλιστικών αντιπαραθέσεων στην περιοχή μας», προγραμματίζουν οι Κομματικές Οργανώσεις της Εύβοιας του ΚΚΕ.

  • Η Κομματική Οργάνωση Καρύστου, το Σάββατο 23 Νοέμβρη, στις 7.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» στην Κάρυστο. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
  • Οι Κομματικές Οργανώσεις Χαλκίδας, την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας.
  • Οι Κομματικές Οργανώσεις Ιστιαίας- Αιδηψού, την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, 11.00 π.μ., στο Δημαρχείο Ιστιαίας. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας.

Συγκεντρώσεις - συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν με θέμα «Οι ανταγωνισμοί και οι επεμβάσεις των ιμπεριαλιστών χωρίζουν τους λαούς και γεννούν την προσφυγιά. Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας και τον αγώνα μας ενάντια στον κοινό εχθρό». Συγκεκριμένα:

  • Η Κομματική Οργάνωση Ερέτριας - Αμαρύνθου, το Σάββατο 23 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στο Ειρηνοδικείο Ερέτριας. Θα μιλήσει η Κατερίνα Δημάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αν. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

Λαϊκό γλέντι διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις Αλιβερίου και Αυλωναρίου, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στις 8.30 μ.μ., στο «Κτήμα Κέκη» στο Νεοχώρι όπως και οι Κομματικές Οργανώσεις Ν. Αρτάκης και Τροφίμων - Ποτών, την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, 1 μ.μ., στο ΚΑΠΗ Νεάς Αρτάκης.