Κυριακή 02/02/2020 - 16:51
ΤΟΜΕΑΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

Αποχαιρετούν τον συναγωνιστή Δημήτρη Μαυρατζώτη

Ανακοινώσεις για το θάνατο του συναγωνιστή Δημήτρη Μαυρατζώτη εξέδωσαν οι Τομεακές Επιτροπές Σάμου και Ικαρίας - Φούρνων του ΚΚΕ.

Ειδικότερα, η Τομεακή Επιτροπή Σάμου «αποχαιρετά με θλίψη τον αγωνιστή γιατρό Δημήτρη Μαυρατζώτη. Ο συναγωνιστής Δημήτρης "έφυγε", αφού έδωσε σκληρή μάχη τον τελευταίο χρόνο με την ασθένειά του.

Θα θυμόμαστε πάντα τον αγωνιστή γιατρό που πάλεψε από πολλά μετερίζια για το δίκιο του λαού μέσα από το κίνημα, την Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης, ως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σάμου, αλλά και μέσα από την Tοπική Διοίκηση, αφού είχε εκλεγεί επανειλημμένα νομαρχιακός και Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του ΚΚΕ. Κορυφαία στιγμή της αγωνιστικής του πορείας ήταν η ανάδειξή του από το λαό των νησιών μας σε βουλευτή του Νομού Σάμου με το ΚΚΕ στη σκληρή μάχη των εκλογών του Μάη του 2012.

Ο συναγωνιστής Δημήτρης ήταν παράδειγμα επιστήμονα που θέτει τον εαυτό του, το επάγγελμα και τη δράση του στην υπηρεσία του λαού και γι' αυτά του τα χαρακτηριστικά αποτελεί παράδειγμα για κάθε επιστήμονα σήμερα».

Επίσης, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια «στη συναγωνίστρια Ρούλα Στεφανάκη, στα παιδιά τους και τους συγγενείς τους».

Αντίστοιχη ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη θλίψη της για την «απώλεια του συναγωνιστή και γιατρού» Δημήτρη Μαυρατζώτη, αλλά και τα «θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του» εξέδωσε η Τομεακή Επιτροπή Ικαρίας - Φούρνων του ΚΚΕ, καθώς και οι ΚΟ του ΚΚΕ στην Ικαρία και τους Φούρνους.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη 4 Φλεβάρη, στις 4 το απόγευμα στο Δημαρχείο Πυθαγόρειο και θα είναι πολιτική.

Τη θλίψη του εκφράζει και το Εργατικό Κέντρο ν. Σάμου.