Τετάρτη 05/02/2020 - 17:41

Εκδηλώσεις - συσκέψεις για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ

- Σύσκεψη διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Βάσης Καλλιράχης στη Θάσο στο καφενείο του Κουμουλίδη στην κεντρική πλατεία της Καλλιράχης με θέμα: «Εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ» την Παρασκευή 7 Φλεβάρη στις 7 το απόγευμα. Θα μιλήσει ο Διονύσης Κλάδης, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής ΑΜΘ του ΚΚΕ.

- Σύσκεψη διοργανώνει η ΚΟΒ Αιανής στην Κοζάνη, την Παρασκευή 7 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Αιανής με θέμα: «Ρεύμα και θέρμανση φθηνά για το λαό. Οι εξελίξεις στην Ενέργεια και οι Θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Νώντας Στολτίδης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

- Σύσκεψη διοργανώνει την Παρασκευή 7 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ.,η ΚΟΒ Αγίου Αθανασίου Δυτ. Θεσσαλονίκης, στο ΚΑΦΕ Ξανθίδη στον Άγιο Αθανάσιο με θέμα «Οι επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή μας και οι θέσεις του ΚΚΕ» με ομιλητή τον Γρηγόρη Κλιγκόπουλο μέλος του Γ.Π. και γραμματέα της Τ.Ο. Δυτικής Θεσσαλονίκης.

- Σύσκεψη διοργανώνει την Παρασκευή 7 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ., η ΚΟΒ Κυμίνων στη Δυτ. Θεσσαλονίκη, στο ΚΑΠΗ, με θέμα «Οι επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή μας και οι θέσεις του ΚΚΕ» με ομιλητή τον Λεωνίδα Στολτίδη, βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

- Σύσκεψη με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ» διοργανώνει το Σάββατο 8 Φλεβάρη στις 6 το απόγευμα, η ΚΟΒ Πύδνας - Μεθώνης στην Πιερία, στο καφενείο του Χρήστου Πορφυρίδη στο Παλαιό Ελευθεροχώρι. Θα μιλήσει στέλεχος του ΚΚΕ.

- Εκδήλωση διοργανώνει η ΚΟ Λιτοχώρου του ΚΚΕ, με θέμα, «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα γίνει την Κυριακή 9 Φλεβάρη, στο Λιτόχωρο, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, με ομιλητή τον Νίκο Παπαναστάση, βουλευτή του ΚΚΕ, αντισυνταγματάρχη ε.α.