Δευτέρα 01/06/2020 - 08:49
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Περιοδείες και εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς τις επόμενες μέρες

Κλιμάκια της Τομεακής Επιτροπής Πέλλας του ΚΚΕ πραγματοποιούν περιοδείες και εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς του νομού, στο πλαίσιο της πλατιάς πολιτικής εξόρμησης στο λαό με την ανακοίνωση - κάλεσμα του ΚΚΕ για τις εξελίξεις: «Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους». Συγκεκριμένα το πρόγραμμα συνεχίζεται ως εξής:

- Τρίτη 2 Ιούνη

Στις 6 το απόγευμα, περιοδεία στα εμπορικά καταστήματα Γιαννιτσών και στις 2.30 μ.μ., εξόρμηση στην πύλη του εργοστασίου κονσερβοποιίας «Altera». Στην Κρύα Βρύση στις 6.00 μ.μ., εξόρμηση στα σούπερ μάρκετ. Στις 12 το μεσημέρι, περιοδεία στο Κέντρο Υγείας Κρύας Βρύσης και στις 11.00 π.μ., στο νοσοκομείο Έδεσσας. Στις 8.00 μ.μ., εξόρμηση σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα στα Γιαννιτσά.

- Τετάρτη 3 Ιούνη

Περιοδεία 1 το μεσημέρι στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γιαννιτσών, με επικεφαλής την Ολυμπία Παπαδοπούλου, μέλος τη ΤΕ Πέλλας και δημοτική σύμβουλο της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Περιοδεία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αριδαίας στη 1.00 μ.μ, με επικεφαλής τον Σταύρο Δρόσογλου, μέλος τη ΤΕ Πέλλας. Εξόρμηση στις 3.00 μ.μ. στη Σκύδρα, στο εργοστάσιο «Σέξτος», με επικεφαλής τον Γιάννη Σουμελίδη, μέλος τη ΤΕ Πέλλας και δημοτικό σύμβουλο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

- Πέμπτη 4 Ιούνη

Εξόρμηση στις 10.00 π.μ. στο ΙΚΑ Αριδαίας και στη λαϊκή αγορά της Έδεσσας και στις 6.00 μ.μ., στα εμπορικά καταστήματα της Έδεσσας.

- Παρασκευή 5 Ιούνη

Περιοδεία στη 1 το μεσημέρι στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών.

- Σάββατο 6 Ιούνη

Εξόρμηση στις 8.30 π.μ. στα σούπερ μάρκετ των Γιαννιτσών και στις 3 το μεσημέρι στο εργοστάσιο κονσερβοποιίας «Agrifreda» στην Αριδαία.