Πέμπτη 02/07/2020 - 14:22
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Βίντεο από τη συνάντηση με εκπροσώπους της Πρωτοβουλίας ενάντια στην καύση απορριμμάτων από την «ΤΙΤΑΝ» Ευκαρπίας

Τη συμπαράσταση του ΚΚΕ στον αγώνα του λαού της Δυτικής Θεσσαλονίκης ενάντια στην περιβαλλοντική επιβάρυνση της περιοχής, εξέφρασε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, στη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποίησε με εκπροσώπους της Πρωτοβουλίας 128 Σωματείων, Συλλόγων και Φορέων που εναντιώνονται στην καύση απορριμμάτων από το «ΤΙΤΑΝ» Ευκαρπίας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Μονή Λαζαριστών παρουσία πλήθους κόσμου. (Αναλυτικό ρεπορτάζ μπορείτε να δείτε ΕΔΩ)

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από το Σύλλογο Πολιτών Καρατάσου, το Σύλλογο Γονέων 1ου Δημοτικού Ευκαρπίας, την Ένωση Πολιτών Μετεώρων, την Ένωση Ποντίων Πολίχνης, την ΠΡΟΤΕΚΤΑ, το Σύλλογο Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή», τους Συλλόγους Γυναικών (μέλη της ΟΓΕ), την Ένωση Μακεδονίας Ευκαρπίας, καθώς και τα Σωματεία Εργαζομένων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Υπαλλήλων Συμβολαιογραφείων, Εργαζομένων «Σκλαβενίτη», Φαρμάκου - Καλλυντικού, Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας, κ.ά.

Στο βίντεο πάνω μπορείτε να δείτε την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Τη συζήτηση άνοιξε και συντόνισε ο Μάριος Παλάντζας, Δημοτικός Σύμβουλος Παύλου Μελά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». (Δείτε ΕΔΩ βίντεο)

Επίσης, μπορείτε να δείτε βίντεο από την παρέμβαση του Μιχάλη Σπάσου, εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων 1ου Δημοτικού Ευκαρπίας. (Δείτε ΕΔΩ βίντεο)

Το λόγο πήρε και ο Σάκης Λαζαρίδης, αντιδήμαρχος Παύλου Μελά, εκπρόσωπος του Συλλόγου Πολιτών Καρατάσου. (Δείτε ΕΔΩ βίντεο)

Επίσης, ο Άκης Σακισλόγλου, κάτοικος της Ευκαρπίας, δημοσιογράφος. (Δείτε ΕΔΩ βίντεο)

Ακόμα, ο Ν. Παπαδόπουλος, από την Ένωση Πολιτών Μετεώρων. (Δείτε ΕΔΩ βίντεο)