Πέμπτη 25/06/2015 - 12:54

Περιοδείες και εξορμήσεις της ΤΟ Υπαίθρου Χανίων του ΚΚΕ

Με αφορμή τις εξελίξεις, η Τομεακή Οργάνωση Υπαίθρου Χανίων του ΚΚΕ έχει προγραμματίσει για τις επόμενες μέρες περιοδείες και εξορμήσεις σε όλες τις περιοχές της υπαίθρου του νομού Χανίων, με στόχο την ενημέρωση του λαού της περιοχής και τη συσπείρωση για να δοθεί αγωνιστική απάντηση.

Όπως επισημαίνει: «Η διαφαινόμενη συμφωνία κυβέρνησης και δανειστών, μετά τη Σύνοδο Κορυφής, οδηγεί σε νέα μέτρα - λαιμητόμο για εργαζόμενους και συνταξιούχους, για τη λαϊκή οικογένεια, που προστίθενται σ' αυτά που επέβαλαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, με τους μνημονιακούς νόμους και που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ διατηρεί».

Το πρόγραμμα των περιοδειών - εξορμήσεων για την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Ιούνη είναι το εξής:

Πέμπτη 25 Ιούνη

Μηχανοκίνητη περιοδεία ενημέρωσης με ντουντούκα και μοίρασμα της ανακοίνωσης του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ σε:

Δήμο Κισσάμου (στα χωριά: Καστέλι, Γραμβούσα, Πλάτανος, Καλουδιανά, Δραπανιάς, Κοτσιανά, Ποταμίδα, Βουλγάρω, Τοπόλια, Κατσοματάδω και Έλος).

Δήμο Κανδάνου - Σελίνου (στα χωριά: Στροβλές, Ψαριανά, Πλεμενιανά, Κακοδίκι, Παλαιόχωρα, Κουντούρα, Κάνδανος, Φλώρια, Κακόπετρος, Παλαιά Ρούματα και Φωτακάδω).

Δήμο Πλατανιά (Στα χωριά: Βουκολιές, Πολεμάρχι, Νιό Χωριό και Νεριανά).

Παρασκευή 26 Ιούνη

Δήμος Πλατανιά (στα χωριά: Κολυμπάρι, Σπηλιά, Άγιος Αντώνιος, Δρακόνα, Επισκοπή, Καμισιανά, Ταυρωνίτης, Μάλεμε, Βλαχερωνίτισσα, Κοντομαρί, Γεράνι, Πλατανιάς, Βρύσες, Πατελάρι, Κυρτωμάδω, Αγυιά, Αλικιανός, Βατόλακος, Σκινές, Φουρνές και Μεσκλά).

Επίσης στις 7.30 μ.μ. κλιμάκιο του ΚΚΕ και της ΚΝΕ θα περιοδεύσει στο Καστέλι και θα ενημερώσει τον κόσμο της περιοχής σχετικά με τις εξελίξεις και με τη θέση του ΚΚΕ σε σχέση με τα ναρκωτικά, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών.

Την Τετάρτη 24 Ιούνη η ΚΟΒ Αρμένων του ΚΚΕ περιόδευσε στον πρώην Δήμο Αρμένων με την ανακοίνωση του ΠΓ του ΚΚΕ.