Παρασκευή 26/02/2016 - 08:15

Εκδηλώσεις του ΚΚΕ για τις πολιτικές εξελίξεις

Η αφίσα της εκδήλωσης της ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ
Η αφίσα της εκδήλωσης της ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ

Εκδηλώσεις - συζητήσεις για τις πολιτικές εξελίξεις, τους αγώνες του εργατικού λαϊκού κινήματος και το Ασφαλιστικό διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε διάφορες περιοχές.

Συγκεκριμένα, σήμερα, Παρασκευή 26 Φλεβάρη:

  • Σε εκδήλωση - συζήτηση στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας καλεί η ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ. Το θέμα της εκδήλωσης είναι «Πολιτικές εξελίξεις - Οι αγώνες του εργατικού λαϊκού κινήματος και η θέση του ΚΚΕ». Την εισηγητική ομιλία θα κάνει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Εκδήλωση, με θέμα «Οι εξελίξεις στο Ασφαλιστικό και η πρόταση του ΚΚΕ», διοργανώνει η ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας. Θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ.

Αύριο, Σάββατο 27 Φλεβάρη

  • Η ΚΟ Ξάνθης του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει συγκεντρώσεις με θέμα «Οι εξελίξεις στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο» και ομιλητή τον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Σωτήρη Ζαριανόπουλο, στη Γενισέα στις 18.30 μ.μ., στη Γλαύκη στις 20.30 μ.μ., στον Κένταυρο στις 22.00 μ.μ.
  • Η ΚΟ Αλίμου του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στις 6.00 μ.μ., στο πολιτιστικό κέντρο Δήμου Αλίμου (Ιωνίας 96) με ομιλητή τον Γιώργο Πέρρο, μέλος της ΚΕ.

Κυριακή 28 Φλεβάρη

  • Οι ΚΟΒ Κλωστοϋφαντουργών - ιματισμού - δέρματος του ΚΚΕ καλούν σε σύσκεψη στις 11.00 π.μ. στην αίθουσα της Ομοσπονδίας ΚΙΔΕ, Χαλκοκονδύλη 37, 5ος όροφος. Θα μιλήσει στέλεχος του Κόμματος.

Παρασκευή 4 Μαρτίου

  • Η ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ»στις 7:00μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου. Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ.