Σάββατο 01/09/2018 - 11:30

Στο Αιγάλεω ο Θάνος Μικρούτσικος στις 2 Σεπτέμβρη

Μια ξεχωριστή συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Σεπτέμβρη στις 21.00, στο Θέατρο «Αλέξης Μινωτής» στο Αιγάλεω. Ο Θάνος Μικρούτσικος στο πιάνο και μαζί του ξεχωριστοί καλλιτέχνες που έχουν σημαδέψει με την ερμηνεία τους τα τραγούδια του συνθέτη.

Ρίτα Αντωνοπούλου, Χρήστος Θηβαίος, Γιάννης Κότσιρας και Γιώργος Μεράντζας θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από δύο και περισσότερες γενιές. Ο «Σταυρός του Νότου»θα συναντήσει το «Ημερολόγιο», τις «Περικοπές», τη «Μικρή Πατρίδα», τη «Ρόζα» και τον «Άμλετ της Σελήνης».

Εισιτήρια - Προπώληση: Κανονικό: 10 ευρώ. Προπώληση - μειωμένο (άνεργοι, πολύτεκνοι, παιδιά έως 12 ετών, φοιτητές, ΑμεΑ, άνω των 65 ετών): 8 ευρώ.

Ακόμα, μια εξαιρετική συναυλία παρουσίασε ο Θάνος Μικρούτσικος την Τετάρτη 29 Αυγούστου. Το κοινό που κατέκλυσε το Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι ευτύχησε να παρακολουθήσει μια ιδιαίτερη σύμπραξη. Τρία πιάνα επί σκηνής (Θάνος Μικρούτσικος, Θοδωρής Οικονόμου και Μάξιμος Δράκος), μαζί με τον Θύμιο Παπαδόπουλο στα πνευστά και τους Χρήστο Θηβαίο και Κώστα Θωμαΐδη στην ερμηνεία παρουσίασαν ποιήματα του Νίκου Καββαδία, ξεσηκώνοντας τον κόσμο που τα έχει αγαπήσει μέσα από τη μουσική του. Η βραδιά περιλάμβανε επίσης έργα μελοποιημένης ποίησης του Κωνσταντίνου Καβάφη και του Γιάννη Ρίτσου, αλλά και των σύγχρονων ποιητών της μεταπολεμικής γενιάς, Χριστόφορου Λιοντάκη και Κώστα Παπαγεωργίου. Το πρόγραμμα έκλεισε με τέσσερα τραγούδια - φόρο τιμής στον Μάνο Ελευθερίου, που πρόσφατα «έφυγε» από τη ζωή, με τον Γιώργο Μεράντζα να αποδίδει εξαιρετικά τη «Δίκοπη Ζωή».