Σάββατο 11/05/2019 - 14:07

Το «Κίτρινο Υποβρύχιο» της Σεμίνας Διγενή παρουσιάστηκε στην Πετρούπολη (ΦΩΤΟ)

Ένα ένθερμο κοινό υποδέχτηκε την Παρασκευή το βράδυ το «Κίτρινο Υποβρύχιο» της Σεμίνας Διγενή στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Πετρούπολης.

Για το best seller βιβλίο της Σεμίνας Διγενή, μίλησαν ο δήμαρχος Πετρούπολης και εκ νέου υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Βαγγέλης Σίμος, ο Γιώργος Μητσικώστας, ο Χρήστος Κεχαγιάς, διδάσκων Φιλοσοφία και Επιστημολογία στο ΕΚΠΑ, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πετρούπολης με τη «Λαϊκή Συσπείρωσης» Παναγιώτης Κολέλης. Μαζί τους ο τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης, αλλά και η Ηρώ Σαΐα και η Ρίτα Αντωνοπούλου, που «έντυσαν» και μουσικά την εκδήλωση. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με προβολή βίντεο, στα οποία διάβαζαν αποσπάσματα του βιβλίου η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, η Κάτια Δανδουλάκη, η Γωγώ Μπρέμπου, η Ταμίλα Κουλίεβα, η Λένα Ουζουνίδου, η Λίλα Μπακλέση και η Ολυμπία Σκορδίλη.

Στην παρουσίαση του «Κίτρινου Υποβρυχίου» μεταξύ πολλών άλλων παραβρέθηκαν η αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου Πετρούπολης Βάσω Πολυγιαννοπούλου, η αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας και κοινωνικής πολιτικής, Ανθή Ζορμπά, η αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών, Ρούλα Κανέλλη και οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Μανώλης Ραγκούσης, Γιώργος Τσιακίλος και Βασίλης Κατσαμάκης.