Τετάρτη 19/12/2018 - 08:53
ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Ξεκινούν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Φωτό αρχείου
Φωτό αρχείου

Σήμερα, ξεκινούν οι πολύμορφες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Χαϊδαρίου που θα γίνουν στην πλατεία και στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου καθώς επίσης και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη (Παλατάκι).

Παράλληλα, από τις 20 Δεκέμβρη ανοίγει τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, ένας εντυπωσιακά στολισμένος χώρος στην πλατεία Δημαρχείου. Σημειώνεται πως η είσοδος για το κοινό, σε όλες τις εκδηλώσεις, είναι ελεύθερη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 19 Δεκέμβρη, στις 6.30 μ.μ. (αίθουσα εκδηλώσεων Δημαρχείου) μια πολύ ιδιαίτερη Γιορτή Χριστουγεννιάτικη Γιορτή με τα παιδιά από το «ΕΡΕΙΣΜΑ».

Πέμπτη 20 Δεκέμβρη, 5 μ.μ. με 8 μ.μ. (Δημοτική Βιβλιοθήκη, Παλατάκι), ένα ταξίδι στον κόσμο των χριστουγεννιάτικων παραμυθιών. Παιχνίδι, Ζωγραφιές και Τραγούδι!

Παρασκευή 21 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ. (αίθουσα εκδηλώσεων Δημαρχείου), ο Δήμος Χαϊδαρίου βραβεύει τους επιτυχόντες μαθητές που πέτυχαν στα Πανεπιστήμια.

Σάββατο 22, 26 και 31 Δεκέμβρη, στις 6 μ.μ. (πλατεία Δημαρχείου), παράσταση Θεάτρου Σκιών. Ο αυθεντικός, λαϊκός, παιδικός μας ήρωας, ο Καραγκιόζης, που μαζί του μεγάλωσαν γενιές και γενιές έρχεται να καθηλώσει μικρούς και μεγάλους.

Κυριακή 23, 27, 29 Δεκέμβρη και 1η Γενάρη, στις 12 το μεσημέρι (πλατεία Δημαρχείου), ένας ταχυδακτυλουργός, ένας μάγος και ένας κλόουν περιμένουν τους μικρούς φίλους με πολλές εκπλήξεις και ατελείωτο παιχνίδι. Στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων Δημαρχείου, χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Χριστοδούλειο Ίδρυμα.

Παράλληλα, από την Πέμπτη 20 Δεκέμβρη έως και την Πέμπτη 3 Γενάρη, καθημερινά στην πλατεία Δημαρχείου θα λειτουργεί Χριστουγεννιάτικο Χωριό, το οποίο θα περιλαμβάνει Άγιο Βασίλη, εκδηλώσεις που θέτουν στο επίκεντρο το παιδί και την οικογένεια και θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, θεατρικά δρώμενα, παραστάσεις και παιδικά εργαστήρια αλλά και πολύ παιχνίδι, τρενάκι, φουσκωτά παιχνίδια και πολλές μαγικές εκπλήξεις στα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια του Χωριού.

Ώρες λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού:

20 Δεκέμβρη: 7 μ.μ. έως 10 μ.μ.

21 Δεκέμβρη: 10.30 π.μ. με 2.30 μ.μ. και 5.30 μ.μ. έως 8 μ.μ.

22 έως και 25 Δεκέμβρη καθώς και 29 έως και 1η Γενάρη: 11 π.μ. με 8 μ.μ.

26 έως και 28 Δεκέμβρη καθώς και 2 Γενάρη: 11 π.μ. με 2.30 μ.μ. και 5.30 μ.μ. έως 8 μ.μ.