Πέμπτη 27/12/2018 - 19:00
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι στην Κορινθία (VIDEO)

Στην ανοικτή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τομεακής Επιτροπής Κορινθίας του ΚΚΕ, την Κυριακή 23 Δεκέμβρη, ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τους δήμους στο νόμο Κορινθίας.

Για το Δήμο Κορινθίων, υποψήφια η Βιβή Τζέκου, μηχανικός Η/Υ. Για το Δήμο Βέλου - Βόχας, υποψήφιος ο Δημήτρης Τσουτσάνης, αρχιτέκτονας - μηχανικός. Για το Δήμο Σικυωνίων, υποψήφιος ο Βασίλης Νανόπουλος, συνταξιούχος ΙΚΑ. Για το Δήμο Ξυλοκάστρου, υποψήφιος ο Nίκος Παναγιωτόπουλος, συμβασιούχος στο Δήμο Ξυλοκάστρου. Για το Δήμο Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων - Περαχώρας, υποψήφιος ο Χρήστος Ασημακόπουλος.

Στην εισηγητική ομιλία του Γιώργου Λάμπα, μέλους της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, παρουσιάστηκαν οι στόχοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», τα σημαντικά ζητήματα που πρέπει να αναδειχτούν με την ευκαιρία και των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών από τη σκοπιά των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων και των μικρομεσαίων αγροτών.

Αναδείχθηκε από όλες τις τοποθετήσεις των υποψηφίων, αλλά και από τη συζήτηση που ακολούθησε, η σημασία που έχει να ενισχυθούν αποφασιστικά τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ως της μόνης πραγματικής αντιπολίτευσης της εργατικής λαϊκής οικογένειας, κόντρα στην πολιτική που εφαρμόζεται στους δήμους και της περιφέρειες και εξυπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα των ισχυρών.