Πέμπτη 14/03/2019 - 09:48
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Καταγγέλλει τη δράση των φασιστοειδών στο 4ο ΓΕΛ της πόλης

Τη δράση των φασιστοειδών που έδρασαν μέσα στη νύχτα λερώνοντας το 4ο ΓΕΛ με συνθήματα και απειλές κατά καθηγήτριας, καταγγέλλει με ψήφισμά της η Δημοτική Αρχή Πετρούπολης.

Δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στην καθηγήτρια και καλεί τη νεολαία και το λαό της Πετρούπολης να δώσουν απάντηση «απομονώνοντας τους φασίστες και όσους χαιρετίζουν αυτές τις δράσεις».

Ολόκληρο το ψήφισμα:

«Για μία ακόμη φορά φασιστικοί κύκλοι, που είναι μακριά από τα προβλήματα της ζωής των μαθητών μας και της πόλης μας, προσπαθούν να χύσουν το δηλητήριό τους.

Θρασύδειλα φασιστοειδή, μέσα στη νύχτα -κατά την προσφιλή τους συνήθεια- έγραψαν συνθήματα σε σχολείο της πόλης μας και μάλιστα φτάνοντας στο σημείο να καταφέρονται με συνθήματα ενάντια στη συνδικαλίστρια καθηγήτρια του 4ου Λυκείου, Ρήγα Αθανασία.

Η νεολαία και ο λαός της Πετρούπολης πρέπει να δώσουν απάντηση, απομονώνοντας τους φασίστες και όσους χαιρετίζουν αυτές τις δράσεις και παράλληλα να δυναμώσουν τη φωνή τους στον αγώνα για όλα τα σύγχρονα δικαιώματά τους. Για ένα σχολείο που θα μορφώνει πραγματικά και ολόπλευρα όλα τα παιδιά, χωρίς διακρίσεις.

Ταυτόχρονα, δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην καθηγήτρια του 4ου Λυκείου και δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε να περάσει το μίσος, ο φόβος των φασιστών στα σχολεία της πόλης μας».