Πέμπτη 04/04/2019 - 18:11
ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Μεγάλη συμμετοχή παιδιών στην εκδήλωση «Κάτι Παίζει στο Χαϊδάρι»

Ο σύλλογος για το παιδί «Ο Παλμός της Νέας Ζωής», υπό την αιγίδα του Δήμου Χαϊδαρίου, πραγματοποίησε εκδήλωση με επίκεντρο το παιδί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου όπου έγινε το αδιαχώρητο καθώς εκατοντάδες παιδιά και γονείς ανταποκρίθηκαν και διασκέδασαν με το ποικίλο πρόγραμμα, που με φροντίδα επιμελήθηκαν οι διοργανωτές.

Συγκεκριμένα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Παιδική Χορωδία του δήμου, χορευτικά από τη Σχολή Lillium της Αργυρώς Φρουζάκη, stand up comedy από τον Κώστα Γόνη και να διασκεδάσουν με κλόουν.

Όπως επισημαίνει ο Δήμος Χαϊδαρίου, «συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό τμήμα διαφόρων ειδών, τα οποία θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου μας, σε άπορους και οικονομικά ασθενείς συνανθρώπους μας».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, που ευχαρίστησε του συντελεστές της παράστασης και ιδιαίτερα τον Ανδρέα Τασσόπουλο, για το εξαιρετικό πρόγραμμα καθώς και τους παρευρισκόμενους για τη σημαντική βοήθεια με την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου.