Τρίτη 29/10/2019 - 08:18
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΦΥΛΗΣ

Καλεί το λαό της πόλης στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής, που θα γίνει σήμερα, Τρίτη 29 Οκτώβρη, στις 6.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχείου Φυλής (πλατεία Ηρώων, Άνω Λιόσια), απευθύνει στους κατοίκους της πόλης η «Λαϊκή Συσπείρωση».

Όπως τονίζει στο κάλεσμα, «το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και της δημιουργίας του νέου ΧΥΤΑ στην περιοχή Σκαλιστήρι, δίπλα στον ήδη υπάρχοντα ΧΥΤΑ και σε απόσταση αναπνοής από τις εργατικές κατοικίες του οικισμού Γεννηματά 2, παρόλο που εγκαίρως έχει τεθεί από τη "Λαϊκή Συσπείρωση" για να ενταχθεί ως θέμα συζήτησης στην πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ, απουσιάζει σκόπιμα από τον κατάλογο των θεμάτων».

Επισημαίνει ακόμα πως «το νέο "έγκλημα" που συναποφάσισαν ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ σε πολιτικό επίπεδο, αλλά και υπερψήφισαν Πατούλης - Δούρου στις 16 Οκτώβρη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, μόνο η μαζική αγωνιστική δράση του λαού μπορεί να το σταματήσει».

Γι' αυτό καλεί το λαό της Φυλής να βρεθεί στη συνεδρίαση «για να μην προχωρήσουν τα σχέδιά τους για τη νέα τεράστια χωματερή στη Φυλή, για τη δημιουργία νέου ΧΥΤΑ στο Γραμματικό και για τη δημιουργία ΧΥΤΑ στα λατομεία Μουσαμά, Μελετάνι, "ΤΙΤΑΝ", Σταμέλου και Κυριακού», αλλά και στην κινητοποίηση των Συντονιστικών Επιτροπών Σωματείων και Φορέων της Αττικής στις 6 Νοέμβρη στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος και στην πορεία στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής.