Δευτέρα 13/01/2020 - 19:44
ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ

Γ. Δελής: Να λυθούν τα προβλήματα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (VIDEO)

Να λυθούν άμεσα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλασικός αθλητισμός της Θεσσαλονίκης και ειδικά το Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο ζήτησε ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής.

Κατά τη συζήτηση στη Βουλή σχετικής Επίκαιρης Ερώτησης του ΚΚΕ ο Γιάννης Δελής σημείωσε ότι τα προβλήματα είναι πολλά και θέτουν εμπόδια στην προπόνηση 25 αθλητών που κάνουν πρωταθλητισμό και αθλητών περίπου 50 σωματείων.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης έκανε λόγο για εύλογη καθυστέρηση στα έργα που δεν οφείλεται στην ανάδοχο εταιρεία. Μίλησε για κρίσιμη κατάσταση του Καυτανζόγλειου, επιρρίπτοντας ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση.

Στη δευτερολογία του ανέφερε πως η κυβέρνηση θα είναι αρωγός στην προσπάθεια ποδοσφαιρικών ΑΕ να υλοποιήσουν τα κατασκευαστικά τους πλάνα όπως η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ.

Αφήστε και λίγο παραπονεμένο το ΝΑΤΟ και το μεγάλο κεφάλαιο για τις ανάγκες του λαού, τόνισε ο Γιάννης Δελής, ζητώντας να αυξηθεί ουσιαστικά η χρηματοδότηση για το Καυτανζόγλειο.

Πρόσθεσε ότι η κατάσταση είναι οριακή και πως πρέπει «να τρέξουν» οι απαιτούμενες ενέργειες. Σημείωσε ότι παρά τα προβλήματα υπάρχουν αθλητές στη Βόρεια Ελλάδα που καταφέρνουν να έχουν διακρίσεις και μετάλλια στο άθλημά τους.