Ευρωπαϊκή Πίστη: Ταξίδι για τους κορυφαίους του Δικτύου Πωλήσεων στην Αγία Πετρούπολη

2526

Ένα μοναδικό ταξίδι επιβράβευσης στην Αγία Πετρούπολη είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι κορυφαίοι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές της Ευρωπαϊκής Πίστης, που διακρίθηκαν στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Πωλήσεων για το 2018.

Από τις 9 έως και τις 13 Μαΐου, οι 81 συμμετέχοντες έζησαν 5 ημέρες ξεκούρασης, ξεναγήσεων και ποικίλων δραστηριοτήτων που είχε οργανώσει η Εταιρεία, στη «Βενετία του Βορρά», στην αριστοκρατική πόλη της Αγίας Πετρούπολης, τη μοναδική μεγαλούπολη στον κόσμο που έχει ανακηρυχτεί από την Unesco ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην πόλη της Αγίας Πετρούπολης και να επισκεφθούν, μεταξύ άλλων, αξιοθέατα όπως η Εκκλησία Savior on Blood, το ύφος της οποίας διαφέρει από την νεοκλασική και μπαρόκ αρχιτεκτονική που κυριαρχεί στη ναοδομία της πόλης υιοθετώντας ένα μεσαιωνικό στυλ, το κτίριο Dom Knigi, γνωστό και ως σπίτι των βιβλίων και τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ισαάκ.

Επίσης, είχαν τη δυνατότητα να διασχίσουν την επιβλητική γέφυρα των παλατιών, η οποία εκτείνεται στον ποταμό Νέβα μεταξύ της πλατείας του Παλατιού και του νησιού Vasilievsky αλλά και να επισκεφθούν το Peterhof, το θερινό ανάκτορο που αποτέλεσε την άμεση απάντηση του Μέγα Πέτρου, στον Luis XIV της Γαλλίας και το παλάτι των Βερσαλλιών.

Μία από τις σημαντικότερες στιγμές του ταξιδιού ήταν η επίσκεψη στο μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου, το περίφημο Hermitage, που φιλοξενείται σε ένα συγκρότημα έξι κτιρίων, τα παλαιά Χειμερινά Ανάκτορα, στις όχθες του ποταμού Νέβα. Στις συλλογές του μουσείου φιλοξενούνται έργα των κορυφαίων καλλιτεχνών της ιστορίας της Τέχνης, με εκθέματα που ξεπερνούν σε αριθμό τα 3.000.000.

Ευρωπαϊκή Πίστη: Ταξίδι για τους κορυφαίους του Δικτύου Πωλήσεων στην Αγία Πετρούπολη

Η Ευρωπαϊκή Πίστη επιφύλασσε στους επιτυχόντες μια σειρά εκπλήξεων, οι οποίες έκλεψαν τις εντυπώσεις, όπως η παρακολούθηση μπαλέτου στην περίφημη παράσταση «Η λίμνη των κύκνων», η μετακίνηση με εντυπωσιακές άμαξες τη βραδιά των βραβεύσεων και η οργάνωση της εκδήλωσης των βραβεύσεων στο Palace of Grand Duke Vladimir. Το συγκεκριμένο παλάτι διατηρεί ανέγγιχτο το εσωτερικό του από το 1872, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας και της παράδοσης της Ρωσίας.

Μέρος της εκδήλωσης των βραβεύσεων αποτέλεσε και η παρακινητική ομιλία του Δρ. Κάρολου – Κωνσταντίνου Παπαδά, Επίκουρου καθηγητή Marketing του The York Management School, η οποία είχε ως στόχο να εμπνεύσει τους συμμετέχοντες, δίνοντας τους χρήσιμες συμβουλές αξιοποίησης του προσωπικού τους branding.

Τους 81 επιτυχόντες συνόδευε ο κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας, ο κ. Στέφανος Βερζοβίτης Γενικός Διευθυντής Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών, η κα Βασιλική Ρούσση, Εμπορική Διευθύντρια, ο κ. Γιώργος Γκοτζαγεώργης, Διευθυντής Marketing & Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων, καθώς και στελέχη των Εσωτερικών Υπηρεσιών.

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα πανηγυρικό κλίμα, οι βραβευθέντες ανανέωσαν το ραντεβού τους στο επόμενο ταξίδι του Δικτύου Πωλήσεων, που θα πραγματοποιηθεί στην Κυανή Ακτή της Γαλλικής Ριβιέρας.

Προηγούμενο άρθροΗ ΑΧΑ και το Μουσείο Γουλανδρή κατάφεραν να στρέψουν το βλέμμα μας στον σεισμό
Επόμενο άρθροΗλεκτρονική υπογραφή για τους συνεργάτες της Μινέττα Ασφαλιστικής