Εκδηλώσεις

«Η σκάλα μου η μαγική»: Το νέο βιβλίο της Ελένης Κοντοπίδη

Το βιβλίο της «Η σκάλα μου η μαγική» θα παρουσιάσει η Ελένη Κοντοπίδη το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, 18:00, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β & Μ Θεοχαράκη, με χορηγούς μεταξύ άλλων, και τις Ασφάλειαι Μινέττα.

Η Ελένη Κοντοπίδη, κόρη του ασφαλιστικού Πράκτορα, Αρτέμη Κοντοπίδη, γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Ιλίου και στη συνέχεια από το τμήμα Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ταυτόχρονα, σπούδασε πιάνο, ανώτερα θεωρητικά της μουσικής (Αρμονία και Αντίστιξη) και σύγχρονο τραγούδι, στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Εργάσθηκε ως καθηγήτρια μουσικής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ παράλληλα, δραστηριοποιήθηκε στον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Ακολουθώντας πιστά την πεποίθησή της περί δια βίου μάθησης, συνεχίζει να επιμορφώνεται συνεχώς σε θέματα ψυχολογίας παιδιών προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, ενώ επιλέγει να διδάσκεται από τα παιδιά αντί να διδάσκει, γι’ αυτό συγγράφει παιδικά βιβλία και δεν χάνει ευκαιρία να παίζει, ν’ αλληλεπιδρά και να συμπράττει μαζί τους στις παρουσιάσεις του έργου της και όχι μόνο!

Το βιβλίο

Μια ιστορία για το μαγικό ταξίδι ενός παιδιού που βρίσκεται επάνω σε μία σκάλα μοναδική· αλλιώτικη από τις άλλες. Μια σκάλα μαγική, που μεταμορφώνεται συνεχώς! Μεγαλώνει και ψηλώνει, όσο μεγαλώνει και εξελίσσεται το παιδί… Αλλάζει σχήμα, χρώμα και ήχο, σύμφωνα με όσα εκείνο σκέφτεται και αισθάνεται…Ώσπου μια μέρα, συμβαίνει κάτι ακόμα πιο μαγικό!

Το βιβλίο με CD κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πολύχρωμος ΚΟΣΜΟΣ (σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία).

Ευχόμαστε στην αγαπητή Ελένη να είναι καλοτάξιδο!

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας