Διαμεσολαβούντες

Sofos Insurance Agency & Globalis A.E.: Ενημερωτική ημερίδα και στα Ιωάννινα

Ημερίδα ενημέρωσης του παραγωγικού δικτύου της πραγματοποίησε η εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης Sofos Insurance Agency, σε συνεργασία με την εταιρεία πρακτόρευσης εξειδικευμένων κινδύνων Globalis A.E. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 18 Ιανουαρίου, στην αίθουσα «Ευτέρπη», στο ξενοδοχείο Du Lac στα Ιωάννινα.

Η παρουσία 40 και πλέον συνεργατών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ηπείρου της Sofos Insurance Agency σε συνδυασμό με τη δυναμική παρουσία των ανθρώπων της GlobalisA.E. δημιούργησε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, που είχε ως αποτέλεσμα μία εποικοδομητική συνάντηση.

Από την Globalis παρευρέθηκαν οι κ.κ. Αντώνιος Γαβρίλης, Πρόεδρος Δ.Σ., Σταύρος Αρώνης Γαβρίλης, Οικονομικός Δ/ντής, και Δημήτριος Πολυχρόνης, Σύμβουλος Πωλήσεων, ενώ από τη Sofos Insurance Agency οι κ.κ. Χρήστος Σοφός, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος, Θρασύβουλος Σοφός, Μέλος Δ.Σ. & Γεν. Δ/ντής Πωλήσεων, Σπύρος Στεφανής, Περιφερειακός Διευθυντής Ηπείρου Sofos Insurance Agency A.E., Αλέξανδρος Δερβέντζας, Δ/ντής Υποκαταστήματος Κέρκυρας Sofos Insurance Agency A.E, Κωνσταντίνος Τόλοζλης, Δ/ντής Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης Sofos Insurance Agency A.E, και όλα τα στελέχη της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

Στην Ημερίδα προσεκλήθη και παρέστη ο κ. Δημήτρης Ρουχωτάς (Σύμβουλος Έκδοσης του περιοδικού «Ασφαλιστική Αγορά»), ο οποίος συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους και αντάλλαξε απόψεις για θέματα που απασχολούν την ασφαλιστική αγορά. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, «οι συνεργάτες αισθάνθηκαν την παρουσία ενός έμπειρου ανθρώπου, ο οποίος αφιέρωσε αρκετή ώρα μαζί τους και απάντησε σε ερωτήματα που τους απασχολούν».

«Η συνεργασία της Sofos Insurance Agency και της Globalis A.E. σηματοδοτεί μία νέα εποχή. Τα Δίκτυα που είναι εγκλωβισμένα σε παραδοσιακές νόρμες ανάπτυξης, άλλως πώς κυρίως στα αυτοκίνητα, μέσα από τέτοιου είδους συνέργειες αποκτούν τη δυνατότητα να προσφέρουν στους καταναλωτές, είτε σε εκείνους που ήδη ανήκουν στο πελατολόγιό τους είτε σε εκείνους που εν δυνάμει μπορούν να ενταχθούν σε αυτό, ποιοτικές και εξειδικευμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες.

Οι συνέργειες, όπως αυτή της Sofos και Globalis, απαντούν θετικά στις απαιτήσεις των σύγχρονων ασφαλιστικών αναγκών.

Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές της Περιφέρειας φαίνεται ότι εκτιμούν ιδιαίτερα τις προοπτικές που τους εξασφαλίζουν αυτού του είδους οι συνεργασίες».

Δημήτρης Ρουχωτάς

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας