Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άγγελος Τσιγκρής: «Οι πολίτες της Αχαΐας δεν θα μετανιώσουν ποτέ για την επιλογή τους...»

Με αφορμή τη συμπλήρωση του πρώτου έτους της κοινοβουλευτικής του θητείας, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας (δικηγόρος και καθηγητής της Εγκληματολογίας) Άγγελος Τσιγκρής, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

“Δεν θα πάψω να αγωνιώ και να παλεύω καθημερινά για την Αχαΐα και τους πολίτες της, που αγαπάω, εμπιστεύομαι και υπηρετώ με αίσθημα ευθύνης και ανιδιοτέλεια. 

Για την Αχαΐα που με μεγάλωσε, μου έμαθε γράμματα και με ανέδειξε.  Οι Αχαιοί δεν θα μετανιώσουν ποτέ για την επιλογή τους”._

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 20χρονος οδηγός που οδηγούσε επικίνδυνα και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε δίπλωμα. Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (20/4), 20χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην πολιτική κρισιμότητα της μάχης των Ευρωεκλογών έδωσε έμφαση ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που επισκέφθηκε νωρίτερα τον Άγιο Δημήτριο στο λεκανοπέδιο Αττικής. Ο κ. Μητσ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Καθηγητές και μαθητές της Β' Λυκείου Λουτρακίου τρόμαξαν, όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν έβγαζε καπνούς εν κινήσει. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα τέλη Μαΐου αναμένεται η απολογία του παιδίατρου από την Πάτρα που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος του παιδιού του, όταν αυτό ήταν βρέφος, με την εκδίκαση της υπόθεσης να συν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα τέλη Μαΐου αναμένεται η απολογία του παιδίατρου από την Πάτρα που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος του παιδιού του, όταν αυτό ήταν βρέφος, με την εκδίκαση της υπόθεσης να συνεχίζεται χθες στο Μι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για την προσβασιμότητα και την συμπερίληψη μίλησε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου στην 6η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Περιφερειακής Ομοσπονδία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
Image
Image

Search