Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας: 400 «επείγοντα» σε μια εφημερία - Ασφυκτική η κατάσταση

 

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το βράδυ της Κυριακής και χθες το βράδυ το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του «Αγίου Ανδρέα». Περίπου 400 περιστατικά έφτασαν στα ΤΕΠ σε κάθε εφημερία.

Ασθενείς περίμεναν μέχρι και οκτώ ώρες για να εξεταστούν. Η πληθώρα των περιστατικών, κυρίως παθολογικών, μοιραία δημιούργησε πολύωρη αναμονή και εντάσεις.

«Πήγα τον πατέρα μου με υψηλό πυρετό και περίμενα επτά ώρες μέχρι να μας φωνάξουν για να τον εξετάσουν. Υπήρχαν κι άλλοι που περίμεναν αρκετά περισσότερο από εμάς. Επικρατούσε ένας χαμός. Αλλοι έψαχναν θερμόμετρο άλλοι άλλα υλικά. Απορώ πώς οι γιατροί και οι νοσηλευτές μπορούν και λειτουργούν υπό αυτέ στις συνθήκες» μας περιέγραψε συμπολίτης προσθέτοντας:

«Τα περιστατικά ήταν πάρα πολλά αλλά πιστεύω, από ότι φυσικά είμαι και σε θέση να καταλάβω ότι το προσωπικό που εφημέρευε ήταν περιορισμένο. Επίσης ο χώρος είναι μικρός και σκοντάφτει ο ένας πάνω στον άλλο» μας περιέγραψε συμπολίτης που βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο.

Πηγή : Πελοπόννησος

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενει . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες.  Όλα έγιναν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταίια του πνοή άφησε  ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος νοσηλευόταν στο “Αττικόν”. Ο  βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος είχε μιλήσει για την σοβαρότη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανότατα προκλήθηκε από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή οχήματος και τραυματισμό του οδογού, σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώμαατα στην Καλλιθέα, λίγο πριν το χωριό. Για άγνωστο λόγο ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και το ό
Image
Image

Search