Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Κηδεύεται σήμερα ο Ανδρέας Γ. Γερασιμόπουλος

Θλίψη σκόρπισε στο Μπεγουλάκι η αναγγελία του θανάτου του Ανδρέα Γεωργ. Γερασιμόπουλου, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 76 ετών.

Γέννημα θρέμμα Μπεγουλακιώτης ο Ανδρέας Γερασιμόπουλος δούλεψε σκληρά στη ζωή του ως εργολάβος οικοδομών και άφησε έντονο το αποτύπωμά του με την προσωπικότητά του. Ήταν πολύ αγαπητός με μεγάλη αλλά αθόρυβη προσφορά στην τοπική κοινωνία και ιδίως στην ενορία των Αγίων Αποστόλων Μπεγουλακίου. Διατηρούσε συγγενικούς δεσμούς με τη γνωστή οικογένεια Κούκου, της ομώνυμης κοσμικής ταβέρνας, αλλά και στενούς φιλικούς δεσμούς με τον αείμνηστο ιδρυτή της «ΓΝΩΜΗΣ» Χρήστο Ι. Χριστόπουλο.

Με την σύζυγό του Κωνσταντίνα απέκτησε δύο παιδιά, την Μαρία καθηγήτρια Αγγλικών που μένει στην Αθήνα και τον Νίκο, ο οποίος είναι δημοτικός υπάλληλος και υπηρετεί στο Ληξιαρχείο της Πάτρας, ενώ πρόλαβε να γίνει παππούς.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 11:30 το πρωί σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω των μέτρων της πανδημίας από τον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Μπεγουλακίου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Φθινοπωρινός» θα είναι ο καιρός το Σάββατο 11 Μαΐου στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Δυτική Ελλάδα. Σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα θα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω τεχνικών εργασιών που πραγματοποιεί ο Διαχειριστής της Υποδομής (Ο.Σ.Ε.) στον Προαστιακό της Πάτρας, από τη Δευτέρα 13 Μα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με κάθε προβλεπόμενη λαμπρότητα τιμήθηκε την Παρασκευή του Πάσχα η εορτή της Παναγίας Τρυπητής, πολιούχου του Δήμου Αιγιαλείας και της πόλης του Αιγίου. Για πρώτη φορά μετά από 5 χ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Tο κεφάλαιο Παρί έκλεισε για τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ ανακοίνωσε μέσω VIDEO στα social media του την αποχώρηση από τον σύλλογο έπειτα από επτά χρόνια, αφού δεν θα αν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω τεχνικών εργασιών που πραγματοποιεί ο Διαχειριστής της Υποδομής (Ο.Σ.Ε.) στον Προαστιακό της Πάτρας, από τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και μέχρι ο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με κάθε προβλεπόμενη λαμπρότητα τιμήθηκε την Παρασκευή του Πάσχα η εορτή της Παναγίας Τρυπητής, πολιούχου του Δήμου Αιγιαλείας και της πόλης του Αιγίου. Για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια ακολουθήθηκε η
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες επείγουσας αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης, θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 13 Μαΐου στην οδό Ευνάρδου.  Λόγω των εργασιών, τη συγκεκριμένη μέρα (Δευτέρα) από τις 8 π.μ. έως 2 μ.μ., θα υπάρξ
Image
Image

Search