24 C
Limassol
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Περισσότερο

    Σταθερός ο Ανδρέας Μακρής

    Η Γεωργία Κωνσταντινίδου βελτίωσε την απόδοση της, όταν χάθηκε το … τρένο.

     

    Με άλλο ένα 24άρι ολοκλήρωσε χθες τη δεύτερη του μέρα στο αγώνισμα του τραπ, στους Παγκόσμιους Αγώνες Σκοποβολής, ο διεθνής σκοπευτής μας Ανδρέας Μακρής, συγκεντρώνοντας στις τρεις πρώτες πούλες 72/75 (24+24+24). Ο αθλητής της ΣΚΟΕΠΑ βρίσκεται μέσα στους στόχους του για μια θέση στον τελικό, με την προϋπόθεση βέβαια ότι, όχι μόνο θα παραμείνει σταθερός αλλά θα βελτιώσει ακόμα λίγο την απόδοσή του. Μέχρι στιγμής στη βαθμολογία προηγείται ο Τσέχος Γίρι Λίπτακ, που ολοκλήρωσε τις τρεις πρώτες προσπάθειες χωρίς απώλειες (75/75) και ακολουθούν δυο σκοπευτές με 74/75 και πέντε με 73/75. Ο δεύτερος διεθνής μας Χριστόφορος Κωνσταντινίδης βελτιώθηκε τη δεύτερη μέρα (πέτυχε 23/25) και συγκέντρωσε 63/75, ισοβαθμώντας με τον Ελλαδίτη Κωνσταντίνο Παναγόπουλο στη θέση 116 της βαθμολογίας. Στο τραπ εφήβων, όπου προηγείται ο Ιταλός Εμανουέλε Μουκολιέρι με 73/75, ο Έλληνας νεαρός Ιωάννης Χατζητσακίρογλου βρίσκεται στην 25η θέση με 66/75.

     

    SONY DSC

    Στο τραπ γυναικών που ολοκληρώθηκε χθες, η πρωταθλήτρια μας Γεωργία Κωνσταντινίδου, μετά την πρώτη αποκαρδιωτική πούλα (17/25) βελτίωσε στη συνέχεια την απόδοσή της με ένα 21/25 την πρώτη μέρα και άλλο ένα χθες (σύνολο 59/75), όμως το …τρένο της διάκρισης είχε ήδη χαθεί. Στον τελικό πέρασαν αθλήτριες με 71/75 και πάνω, με επικεφαλής την 25χρονη Τζέσικα Ρόσσι από την Ιταλία που συγκέντρωσε 73/75. Ιταλίδα ήταν και η επικεφαλής στον τελικό του τραπ νεανίδων, όπου η 19χρονη Μαρία Λουτσία Παλμιτέσσα πέρασε με 71/75, ενώ στον τελικό των νεανίδων αγωνίστηκαν αθλήτριες με 65/75. 

     

    Οι παγκόσμιοι αγώνες συνεχίζονται σήμερα με τους τελευταίους 50 δίσκους στο τραπ ανδρών και εφήβων και τη διεξαγωγή των τελικών, ενώ αύριο Δευτέρα θα διεξαχθεί το νέο ολυμπιακό αγώνισμα του Trap Mixed Team (ζεύγη) όπου για την Κύπρο θα αγωνιστούν οι διεθνείς μας Ανδρέας Μακρής και Γεωργία Κωνσταντινίδου. 

     

     

      ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

     

    1. Η Γεωργία Κωνσταντινίδου μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Παύλου

     

    1. Ο διεθνής σκοπευτής μας Ανδρέας Μακρής που συνέχισε σταθερά και στη δεύτερη μέρα των αγώνων

    του Ανδρέα Λαζανίτη

    Απεσταλμένου της ΕΑΚ

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    671ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ