Ο Δήμος Αίγινας για την απώλεια του Τάκη Σπυριδάκη.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Μεγάλη είναι η θλίψη όλων στην Αίγινα για την απώλεια του αγαπημένου συμπατριώτη μας ηθοποιού, σκηνοθέτη και σεναριογράφου Τάκη Σπυριδάκη. Ενός αυθεντικού, «δικού» μας ανθρώπου, που γεννήθηκε στην Αίγινα, όπου και φοίτησε στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού Σχολείου. Ενός ανθρώπου, που υπηρέτησε με πάθος, πείσμα και προσήλωση την τέχνη του αλλά και την αλήθεια.

Ενός ανθρώπου, που δεν δίστασε να βρεθεί εκτός των «συστημάτων», υπερασπιζόμενος τις αρχές και τις αξίες του. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια πρωταγωνιστούσε στο θεατρικό έργο του Γιάννη Τσίρου «Άγριος Σπόρος», στο θέατρο Επί Κολωνώ, σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη.

Ο Τάκης Σπυριδάκης, όλη του την ζωή, παρά τις δραστηριότητές του, έβρισκε τον τρόπο να περνάει αρκετό από το χρόνο του στο νησί του, στο νησί μας, όπου και είχε πάρα πολλούς φίλους. Γιατί μόνο φίλους μπορούσε να έχει αυτός ο χαμογελαστός άνθρωπος, που αποστρεφόταν κάθε μορφής επιτήδευση.

Ο Δήμαρχος και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής της Αίγινας εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Τάκη Σπυριδάκη και ιδιαίτερα στην σύντροφό του Σάντρα και στις κόρες του Ήβη και
Μυρτώ.

Ο Δήμαρχος Αίγινας
Γιάννης Ζορμπάς
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png