Περιφερειακές Εκλογές 2019

Επίσκεψη της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου νήσων Βάσως Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη στην Αίγινα.

Δελτίο Τύπου.
Την Αίγινα επισκέφτηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου, η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Νήσων Βάσω Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη και συναντήθηκε με εκπροσώπους των Αρχών, υποψηφίους Δημάρχους και πολίτες του νησιού, με τους οποίους συζήτησε θέματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής.

Η επίσκεψη ξεκίνησε από το έργο που αποτελεί χρόνια επιδίωξη των κατοίκων της Αίγινας για σύνδεση του δικτύου ύδρευσης από την Αττική. Στο εργοτάξιο της κατασκευής του αγωγού ύδρευσης που θα μεταφέρει νερό από τη Σαλαμίνα στην Αίγινα η κα Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη ενημερώθηκε για την πορεία των έργων που αποτελεί υποχρέωση της Περιφέρειας Αττικής.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το σημείο που ένας τεράστιος βράχος έχει αποκολληθεί και απειλεί σπίτια και επιχειρήσεις και διαπίστωσε το μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας για ζωές και περιουσίες. Ιδιαίτερη στιγμή της περιοδείας στο νησί , ήταν η επίσκεψη στους τάφους των Σαλαμινομάχων που θάφτηκαν στην Βορειοδυτική πλευρά της Αίγινας που κοιτά την Σαλαμίνα. Κατά την επίσκεψη στο νησί, η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, συναντήθηκε με την ΔΗΜ.Τ.Ο της Νέας Δημοκρατίας, με τα μέλη της οποίας συζήτησε για τις πολιτικές εξελίξεις που επηρεάζουν και το πανέμορφο νησί του Σαρωνικού.

Σημαντικές συζητήσεις σε άριστο κλίμα είχε η κα. Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη με υποψηφίους Δημάρχους της Αίγινας, με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις και προβληματισμούς για τις υποχρεώσεις της Περιφέρειας Αττικής στην βελτίωση των υποδομών και της καθημερινότητας κατοίκων και επισκεπτών, ενώ κατέγραψε όλα τα θέματα που αναφέρθηκαν, δεσμευόμενη να συμβάλει στην αντιμετώπιση τους μετά την εκλογή της στη θέση της Περιφερειακής Συμβούλου Νήσων Αττικής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png