Η κατάρτιση και η έγκριση των όρων διακήρυξης διαγωνισμού, για τον καθαρισμό ρεμάτων (αφορά και την Αίγινα) θα συζητηθεί στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας .

Η κατάρτιση και η έγκριση των όρων διακήρυξης διαγωνισμού για τον καθαρισμό ρεμάτων (αφορά και την Αίγινα) θα συζητηθεί στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019.

41. Κατάρτιση και έγκριση των όρων διακήρυξης μετά των παραρτημάτων-τευχών και της ηλεκτρονικής δημοπράτησης ανοικτού διαγωνισμού της υπηρεσίας "Καθαρισμός ρεμάτων και άμεση επέμβαση για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών εντός των διοικητικών ορίων των Περιφερειακών Ενοτήτων Πειραιώς & Νήσων 2η εργολαβία 2020 (Πειραιώς, Αίγινας, Αγκιστρίου, Ύδρας)" προϋπολογισμού 560.000,00 € με Φ.Π.Α. (Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Πειραιώς και Νήσων). Εισηγητής η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Πειραιώς και Νήσων.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png